Obrenovac, 14.12.2018

Borko Stefanovi─ç: ─Éilas je most ka Beogra─Ĺanima


Izvor: Beta,Lokalne novine | Obrenovac, 05.01.2018.
Predsednik Levice Srbije Borko Stefanovi─ç izjavio je da je ta vanparlamentarna stranka podr┼żala kandidaturu Dragana ─Éilasa za gradona─Źelnika Beograda

Foto:Tanjug


´╗┐

Kako je Stefanovi─ç naveo, i Levica Srbije i ─Éilas ┼żele dr┼żavu jednakosti i socijalne pravde.

"─Éilas je most ka Beogra─Ĺanima. I ─Éilas i Levica Srbije ┼żele dr┼żavu jednakosti i socijalne pravde, a ne novih SNS bogataša i kriminalaca", rekao je Stefanovi─ç u intervjuu za portal Komentar-pres.

Stefanovi─ç je rekao da ─Éilas ┼żeli socijalnu politiku koja je ve─ç sprovo─Ĺena u Beogradu, plus besplatna obdaništa i zabranu prodaje Poljoprivrednog kombinata Beograd (PKB).

On je naveo da je ─Éilas izgradio tri mosta i hiljadu kilometara asfalta, preko 40 obdaništa i stotine drugih stvari.

"Mi ┼żelimo da Beograd i Srbiju vratimo narodu i stvorimo pravdu i posao za sve", rekao je Stefanovi─ç.

Upitan u kom pravcu bi se kretali pregovori s Prištinom da je Boris Tadi─ç ostao na vlasti, Stefanovi─ç je rekao da bi u tom slu─Źaju propali tehni─Źki pregovori, jer ih nije htela ni tadašnja opozicija, ni Zapad, ni Albanci, ni javnost.

"Došli su ovi novi iz re┼żima da prihvate sve. Zato su pregovori i dignuti na viši nivo da se ispuni šta je obe─çano. Mi nismo hteli, a oni su smeli. I prolazi im bez problema. A sve su slagali. Bez posledica", rekao je Stefanovi─ç.

Na pitanje koji bi bili njegovi klju─Źni potezi da je na ─Źelu Vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Stefanovi─ç je rekao da to telo mora da vodi neko sa Kosova, kao i da Kancelariju za Kosovo i Metohiju sada ne vodi Marko ─Éuri─ç ve─ç "Zvonko Veselinovi─ç i neki njegov ─Źovek iz Mitrovice koji ─Źujem voli bacanja kamena s ramena na politi─Źke i finansijske protivnike".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE