Obrenovac, 16.07.2019

'Vrhunac bede najvećeg nasilnika u parlamentu'


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 07.12.2017.
Ministarka Zorana Mihajlović izjavila da je vrhunac moralne bede kada najveći nasilnik srpskog parlamenta napadne nju i njenog kolegu ministra Đorđevića

Foto:Tanjug
"Kada najveći nasilnik srpskog parlamenta Boško Obradović, muškarac koji svoj potencijal dokazuje napadima na žene, optuži mog kolegu Zorana Đorđevića i mene da se 'skandalozno ponašamo' zbog različitih predloga o populacionoj politici, onda shvatite svu moralnu bedu i licemerje lidera Dveri", izjavila je ona.

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS se zapitala "kako drugačije nazvati to što za Boška Obradovića nije “skandalozno ponašanje” fizički napad na predsednicu parlamenta Maju Gojković, nije “skandalozno ponašanje” nasrnuti na kolegu u Skupštini i unositi kamenčine u zgradu parlamenta, već je “skandalozno” imati drugačije mišljenje.

Prema njenim rečima, to najbolje pokazuje kakvu Srbiju u stvari želi Boško Obradović - "zemlju nasilja i zabrane drugačijeg mišljenja".

Mihajlovićeva pita lidera Dveri "da li su građani 'budale' ili 'mentalno ograničeni' kada ne vide njeno i Đorđevićevo 'skandalozno ponašanje'".

"Za građane sam sigurna da nisu, ali za Boška Obradovića, posle svega, više nisam sigurna", zaključila je potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE