Obrenovac, 22.10.2018

Vulin: Vučić je pokazao da je pravi državnik


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 11.09.2017.
Poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića BiH bila je prilika da predsednik pokaže da je Srbija faktor mira i stabilnosti na ovom prostoru

Foto:Tanjug
To je ocenio ministar odbrane Aleksandar Vulin.

"Vučićeva poseta BiH pokazala je još jednom da predsednik Vučić ima u sebi sposobnost pravog državnika koji je u stanju da objedini i ujedini, i koji je u stanju da sa svojim sagovornicima pronalazi ono što nas spaja", izjavio je ministar odbrane u Bosanskom Petrovcu, gde je prisustvovao ustoličenju episkopa bihaćko-petrovačkog Sergija.

On je istakao da je Srbija na taj način pokazala koliko joj je stalo do mirne, sigurne i stabilne BIH jer , kako je ukazao, državi Srbiji ne može ništa biti preče nego da njeni susedi budu sigurni, mirni i stabilni.

Vulin je međutim napomenuo da ga i dalje brine što ni posle dve godine još uvek nismo saznali ko je pokušao da ubije Aleksandra Vučića u Srebrenici.

"Mislim da, dok su ti ljudi i inspiratori pokušaja ubistva Aleksandra Vučića na slobodi, ne može niko da bude miran ni u BiH ni u Srbiji. Ako su jednom pokušali takvo zlo zašto mislite da to neće pokušati da urade i drugi put i prema nekom drugom", smatra ministar.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE