Obrenovac, 10.12.2018

Jovanov: Lista SNS za BG u ponedeljak, a na njoj poznati


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 12.01.2018.
Funkcioner SNS Milenko Jovanov kaže da će u ponedeljak naprednjaci usvojiti listu za beogradske izbore i da će na njoj biti poznatih javnih ličnosti

Foto:Logo
"Stalno se predstavlja da je intelektualna elita na drugoj strani, protiv nas, pokazaćemo da to nije tako. U ponedeljak imamo sednicu na kojoj ćemo usvojiti listu na kojoj će biti pojedinci, poznati Beogra]ani, koji su sve ostvarili u svojim karijerama", rekao je Jovanov za TV Pink.

On je dodao da će čim budu raspisali izbori SNS objaviti listu, da će na njoj biti i aktuelni gradonačelnik Beograda Siniša Mali, ali da neće biti prvi na listi.

Pred Beograđane će, kako kaže, naprednjaci izaći sa rezultatima koje je ostvarila gradska vlast predvođena Sinišom Malim, a to je da je dug grada koji je, kako kaže, ostavio Dragan Đilas od 1,2 milijarde evra saniran, grad postavljen na noge i nikada nije bilo više gradilišta.

Dodaje da je gradska uprava podjednako brinula o svim opštinama i o podavalskim selima i centri grada, a ne kao njihovi prethodnici samo o dve centralne gradske opštine.

"Naš posao je da zaštitimo Beograd od novog propadanja, novog zaduživanja", reako je Jovanov i dodao da su lokalni izbori u pet opština u Srbiji pokazali kako opozicija funkcioniše "tamo gde nema para u budžetima oni se ne kandiduju".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE