Obrenovac, 24.02.2019

Ko je do sada predao listu za beogradske izbore ?


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 17.01.2018.
Izbori za Skupštinu grada Beograda održaće se 4. marta

Foto:Thinkstock
U ponedeljak uveče predstavnici liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" predali su oko 23.30 h Gradskoj izbornoj komisiji potpise podrške građana za beogradske izbore.

Za listu je prikupljeno 8.242 potpisa.

Listu je predao predsednik beogradskog odbora SNS, potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Stefanović.

Pored Stefanovića, predaji liste prisustvovali su i ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, ministar za inovacije i tehnološki razvoj i predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović, gradski menadžer Goran Vesić, gradonačelnik Siniša Mali, zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović, glumac Svetislav Goncić, košarkaš Goran Grbović...

Prvi na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" je doktor Zoran Radojičić, direktor Tiršove, a među prvih 25 kandidata na listi dominiraju nestranačke ličnosti, profesionalci i eksperti u oblastima u kojima rade i stvaraju.

Juče, tokom dana, su to uradili i radikali.

Gradski odbor SRS sakupio je i predao potpise podrške izbornoj listi "Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka".

Prvi na listi je Vojislav Šešelj, a kandidat za gradonačelnika je predsednik beogradskog odbora i narodni poslanik Miljan Damjanović.

Svi kandidati za odbornike Skupštine grada ispred SRS su članovi stranke.

Srpska radikalna stranka očekuje da će izborna lista uskoro biti proglašena i najavljuje da od danas zvanično počinje kampanju u kojoj će predstaviti svoj izborni program građanima prestonice, navedeno je u saopštenju.

Socijalistička partije Srbije i Jedinstvena Srbija sinoć su Gradskoj izbornoj komisiji u Beogradu predale listu, a prvi na njoj je potpredsednik SPS-a Aleksandar Antić.

Lista je predata sa više od 4.000 potpisa podrške građana.

Antić je novinarima ispred sedišta GIK rekao da listu čine sve strukture Beograđana, da su na njoj i studenti i penzioneri i privrednici i radnici, velik broj javnih ličnosti, ljudi iz kulture i sporta, kao i 10 profesora univerziteta.

"Sa ponosom ističem da je tim s kojim nastupam izuzetan, to je tim koji želi s novom energijom da napravi nešto dobro za Beograd", kazao je Antić.

On je kazao da su na listi, između ostalih, advokat Toma Fila, istoričar i funkcioner SPS Predrag Marković, stonoteniser Aleksandar Karakašević, glumica Jelica Sretenović, direktor Osnovne škole "Svetozar Marković" na Vračaru Dragi Lukić i državni sekretar Ministarstva zdravlja Vladimir Đukić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE