Obrenovac, 23.10.2018

Vučić: Čujem da neki traže izbore...


Izvor: Beta,Lokalne novine | Obrenovac, 17.10.2017.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da opoziciji ne bi preporučio da zajedno sa beogradskim budu održani i vanredni parlamentarni izbori

Foto:Tanjug, arhiva
"Ne bih preporučio izbore", rekao je Vučić novinarima u Beogradu posle razgovora sa članom Predsedništva BiH Draganom Čovićem. On je kazao nikada do sada nije "pobegao sa megdana". "Ako vole neka izvole, ali nemoj posle da kukaju", kazao je Vučić.

Inače, na tu temu govorio je i za "Večernje novosti", za koje je izjavio da ne isključuje mogućnost parlamentarnih izbora sledeće godine, navodeći da, ako opozicija iznese valjane razloge, može i da ih bude.

"Čujem da neki traže izbore i ako insistiraju na tome, neću bežati sa megdana. Ne isključujem izbore, i ako opozicija iznese valjane razloge, možda ih i bude", rekao je predsednik Srbije u intervjuu današnjim Večernjim novostima povodom 64. godišnjice lista.

Na pitanje da li su izbori u Beogradu najveći test za SNS od 2012. godine, Vučić kaže da računa da su "Đilas, Šapić i Šutanovac veliki favoriti".

"Svi su oni kandidati istog režima DS i bore se jedino za privilegije i obnovu svojih milionskih kombinacija. Ako pobedimo, to će značiti da je narod glasao za rad, marljivost i trud, a ne za lopovluk i pljačku. Ako se desi drugačije, čestitaću im. Samo moraju da znaju da smo u Beogradu više uradili za ove tri godine nego oni od 1996.", kazao je Vučić.

Predsednik Srbije je naglasio da je veoma zadovoljan radom kabineta Ane Brnabić.

"Povećanje plata i penzija je značajno, a ako budemo disciplinovani, biće još povećanja u budućnosti. Pomalo sam tužan zbog činjenice da mnogi mediji i deo javnosti čak i najbolje rezultate pokušavaju da omalovaže", rekao je Vučić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE