Obrenovac, 10.12.2018

Mihajlovićeva: Volela bih da žena bude na čelu Beograda


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 17.12.2017.
Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je da bi volela da na čelu Beograda bude žena

Foto:Tanjug/Dragan Kujundžić
Na pitanje da li bi pristala da ona bude kandidat SNS na predstojećim gradskim izborima, Mihajlović za "Politiku" kaže da ima još dosta posla da uradi u Vladi i da voli taj deo posla.

"Nisam sigurna da bih tako dobra bila u gradu. Ali svakako volela bih da na čelu Beograda bude neka žena", rekla je Mihajlović.

"Bavim se infrastrukturom i čini mi se da sam tu najbolja i da ima još toga da se uradi. Što se tiče imena kandidata, pa mi još ne znamo ni ko će da se pojavi iz opozicije. Hoćemo li imati Vuka Jeremića i Sašu Jankovića ili će oni pobeći kao sa nekih drugih lokalnih izbora? Što se nas tiče mislim da grad ne može nikad da vodi jedna osoba i ne vodi je ni sada”, rekla je Mihajlovićeva.

Na pitanje da li je Dragan Đilas pretnja kandidatu SNS-a, Mihajlovićeva kaže da to ne vidi tako i da bi Đilas prvo trebalo da se izvini građanima “zbog problema koje je ostavio u gradskom budžetu”.

“Ko ostavi kasu u minusu sutra ne može da bude neko u koga imate poverenja da ponovo vodi grad. Ali vidim i da je Đilasov ulazak u trku mnogo više napravio problem i opoziciji koja ne zna kako da se nosi sa tim”, rekla je Mihajlovićeva.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE