Obrenovac, 20.01.2019

Obradović: Građani me nisu izabrali da ćutim


Izvor: Nedeljnik,Lokalne novine | Obrenovac, 21.12.2017.
Lider Dveri Boško Obradović rekao je za nedeljnik.rs da je koalicija SRS, SPS i JS u Mionici uvertira koalicije za Beograd

Foto:Tanjug
On je istakao i da su “oni dobili nalog da nijedan režimski glas ne sme da ostane ispod cenzusa”.

Upitan da li se pokajao za gađanje šefa poslaničke grupe SNS Aleksandra Martinovića kompjuterskim mišem i kako odgovara na optužbe iz SNS da je fašista rekao je to “zanimljivo”.

“Upravo u delovanju SNS imate neke elemente fašizma: kult ličnosti vođe, batinaški partijski odredi koji prebijaju opozicionare i novinare... Za mene je velika uvreda kada me neko nazove fašistom, jer sam pripadnik naroda koji je stradao od fašizma. Posebno je problem kada to uradi Aleksandar Vučić - lični prijatelj ratnih zločinaca i savremenih fašista Klintona, Blera, Šredera, Haradinaja, Tačija i Soroša. Građani me nisu izabrali da ćutim u Narodnoj skupštini već da govorim i da se borim protiv ove kriminalne vlasti”, rekao je Obradović.

Prema njegovim rečima, koalicija Šešelja, Dačića i Markovića je ”prava stvar za Dveri”.

“Sada se pokazalo istinitim ono što tvrdim mesecima unazad: da je Vojislav Šešelj lažna opozicija i da je suštinski deo Vučićevog režima. U Mionici izlazi zajedno na lokalne izbore sa SPS i JS, a u Kostolcu sa PUPS-om, iako se kleo da nikada neće ići u predizborne koalicije, a sve sa idejom da se posle izbora dogovore sa SNS. Dakle, dobili su nalog da nijedan režimski glas ne sme ostati ispod cenzusa. To je uvertira za Beograd i rezerva za odbranu vlasti na republičkom nivou. Istovremeno, to je i odgovor na pravi Patritski blok koji su Dveri formirale oko borbe za očuvanje KiM u sastavu Srbije sa Milanom Stamatovićem, Slobodanom Samardžićem, Draganom Todorovićem, Markom Jakšicem, Slavišom Ristićem, Draganom Trifković i Dejanom Mirovićem. Ono što je dobro: niko više posle svega ne veruje Vojislavu Šešelju jer igra kako Vučić svira i on polako odlazi u političku prošlost”, istakao je Obradović.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE