Obrenovac, 22.10.2018

'Dačić i Šešelj za 'glavu iznad vode', a glavna borba...'


Izvor: O2,Lokalne novine | Obrenovac, 24.12.2017.
Koalicija Ivice Dačića i Dragana Markovića Palme nije nikakvo iznenađenje, ali da li će se ovom timu na beogradskim izborima pridružiti i Vojislav Šešelj

Foto:Printscreen
“Ipak mi govorimo o 2017. godini i koaliciji koja je mogla da funkcioniše pre 15-20 godina. Jedna od funkcija te koalicije je da tim strankama u političkom smislu zadrži glavu iznad vode”, navodi Bojan Klačar iz Cesida.

“Kada pogledate kongres SPS iz 2014. godine kada je Dačić oštro napao Šešeljevce... To je sada jedan manevar, SPS je sada toliko blizu SNS-a i traže igranje na stare emocije kod starih birača. Dačić je procenio da je to profitabilnije”, dodaje novinar Zoran Panović.

Uz Aleksandra Šapića trku za fotelju u Starom dvoru trčaće i Dragan Đilas koji ima podršku PSG Saše Jankovića i Levice Srbije, ali je pitanje hoće li imati i podršku Vuka Jeremića.

“Đilas će uozbiljiti izbore, bar će priča o ujedinjavanju opozicije biti ozbiljnija i na neki način to je već kvalitet. Glavni okršaj biće između kandidata Aleksandra Vučića i Đilasa”, kaže Panović.

“Đilas ima koaliciju koja treba da mu obezbedi ono što nema - preko Jankovica birače građanske orjentacije, a preko Vuka Jeremića do birača nekadašnjeg DSS”, dodaje Klačar.

Poznavaoci prilika saglasni su u jednom - igranka nas tek očekuje posle izbora i pitanja ko će od odbornika za koga glasati jer će upravo oni izabrati gradonačelnika.

VIDEO : https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=12&dd=23&nav_category=11&nav_id=1339592

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE