Obrenovac, 23.10.2018

Stefanovi─ç: Izbori u BG mo┼żda u decembru, mo┼żda i kasnije


Izvor: RTS, Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 30.09.2017.
Funkcioner SNS Neboj┼ía Stefanovi─ç izjavio da je mogu─çe da ─çe beogradski izbori biti u decembru, ali nije isklju─Źio mogu─çnost i da budu kasnije

Foto:Tanjug, arhiva


´╗┐

Stefanovi─ç je za RTS rekao da ─çe SNS Beogra─Ĺanima ponuditi program, a da ne─çe isicati pojedinca za gradona─Źelnika. Kako ka┼że stav je Gradskog odbora SNS, ─Źiji je on predsednik, bio da se na beogradske izbore ide u decembru.

"Mogu─çe je da budu u decembru, mogu─çe i kasnije. Drago mi je što Beograd danas ide napred", rekao je Stefanovi─ç i dodao da u Beogradu danas ima 111 aktivnih gradilišta, a da je za vreme vlasti Dragana ─Éilasa grad zadu┼żen za 1,2 milijarde evra, dok je sada dug smanjen za 500 miliona evra bez kredita.

Upitan da li se zna ko je kandidat za gradona─Źelnika on je rekao da do toga još nisu došli, ve─ç da ho─çe prvo gra─Ĺanima da ponude program. "Zakon propisuje da morate da imate listu i na njoj ─çe se na─çi kandidat za gradona─Źelnika. To ─çe biti ozbiljan tim ljudi", naglasio je Stefanovi─ç za RTS.

Zabrinut je, ka┼że, što vidi ─Źesto "povampirenje tajkunske slike" kakva je bila ranije. "Brzo se tajkuni udru┼że, ho─çe Beograd da vrate na staro. Uveren sam da gra─Ĺani Beograda to ne─çe dozvoliti", istakao je on.

O mogu─çoj rekonstrukciji vlade i novim izborima ka┼że da ta─Źno zna iz kojih krugova te informacije dolaze, ali da oni ┼żele da se posvete poslu. "Vidim sada sudske presude koje se donose, neka vrsta tajkunske sinergije koja se vra─ça. Ne─çu da komentarišem presudu Miškovi─çu, sa─Źekajmo da sud donese odluku. Beogra─Ĺani, gradjani Srbije ne─çe dozvoliti ponovni povratak tajkuna jer tu ništa nije bilo dobro za Srbiju ve─ç samo za tajkune", zaklju─Źio je Stefanovi─ç.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE