Obrenovac, 20.01.2019

'Nikome nije jasno u kom pravcu Vlada vodi Srbiju'


Izvor: Beta,Lokalne novine | Obrenovac, 03.12.2017.
Lider DS Dragan Šutanovac izjavio je da Srbija nema jasan stav prema međunarodnoj zajednici i da nikome nije jasno u kom pravcu aktuelna Vlada vodi zemlju

Foto:Screenshot
"Srbija nema jasan stav, ni kurs u spoljnoj politici. Nikome nije jasno gde ova Vlada vodi zemlju. Aleksandar Vučić svoja obećanja ne ispunjava ni prema narodu, a ne ispunjava ni međunarodne obaveze. On koči zemlju na putu ka EU", kazao je Šutanovac u Šapcu tokom uvodnog dela sednice Glavnog odbora DS-a.

On se osvrnuo na zakone koje su prethodna i sadašnja Vlada donele rekavši da je zabrana zapošljavanja u javnom sektoru nanela veliku štetu mladima i obrazovanim ljudima i pomogla njihovo iseljenje iz Srbije.

Šutanovac je kazao da Srbija ne može jedno pričati na Istoku, a drugo na Zapadu, navodeći da je zbog toga predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio jasnu poruku da ne može sedeti na dve stolice.

On je kazao da je DS jedina istinska opoziciona stranka i da će se tako i dalje ponašati u parlamentu i da neće sarađivati sa SNS.

"Ako neko kaže da je naš predlog da se osobe sa karcinomom ne mogu otpustiti saradnja sa Srpskom naprednom strankom - ja im kažem da to nije. Takav zakon bi bio pobeda za građane i one koji su bolesni", rekao je Šutanovac.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE