Obrenovac, 12.12.2018

'Bio bi veliki iskorak da ostave svoje sujete...'


Izvor: Beta,Lokalne novine | Obrenovac, 05.12.2017.
Lider Levice Srbije Borko Stefanović kaže da jedinstvena lista opozicije sa Draganom Đilasom kao kandidatom ima šansu da pobedi SNS na beogradskim izborima

Foto:Tanjug
Stefanović je gostujući na Radio-televiziji Vojvodine kazao da je Dragan Đilas bio najbolji gradonačelnik Beograda i dodao da očekuje pobedu opozicije ukoliko nastupi jedinstveno i ukoliko se Đilas kandiduje.

"Veliki iskorak za opoziciju biće ako se ujedini i ako što više stranaka i pokreta ostavi svoju sujetu sa strane i reši da ponudi nešto drugo u odnosu na SNS, Sinišu Malog i Gorana Vesića", kazao je Stefanović.

Dodao je da je Dragan Đilas dva puta pobedio Aleksandra Vučića i da je siguran da će pobediti na beogradskim izborima ukoliko se kandiduje treći put.

"Ja nisam siguran da li će se kandidovati, ali sam siguran da smo mnogo bliže da ga pobedi i treći put ako se kandiduje, jer što bi naš narod rekao 'treća sreća'", rekao je Stefanović.

On je ocenio da trenutni "udarci" u opoziciji koriste samo Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci kao i da je siguran da će jedinstvena lista opozicije dovesti do pobede na izborima u Beogradu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE