Obrenovac, 20.01.2019

Stefanović: Mole Boga da ne bude izbora...


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 08.01.2018.
Član predsedništva SNS Nebojša Stefanović izjavio je da je opozicija najpre zamerala SNS što pokreće pitanje vanrednih parlamentarnih izbora, a onda prozivala

Foto:Tanjug/Dragan Kujundžić
Kako je rekao, opozicija je posle odluke da se ide samo na beogradske prozivali naprednjake da su kukavice što ne idu i na parlamentarne.

"Evidentno je da opozicija, koja se samo bavi kampanjom i raspodelom fotelja nakon izbora, sada spočitava i ovu odluku, iako Boga moli da ne bude glasanja za narodne poslanike", istakao je Stefanović za Blic.

"Umesto da objasne građanima odakle im milioni evra za kampanju i čije to interese zastupaju Đilas, Jeremić, Janković i Šapić već dele plen iz beogradske kase. Nadaju se da će ponovo živeti na grbači građana", rekao je Stefanović.

Kako kaže, u takvim okolnostima njemu ne ostaje ništa drugo nego da im "čestita na pobedi" u koju su očigledno ubeđeni.

"Još samo da im građani poveruju", poručio je Stefanović.

Kaže da je od trenutka kada se tema vanrednih izbora pojavla u javnosti zastupao stav da bi oni trebalo da budu raspisani istovremeno sa beogradskim, jer, kako kaže, provera legitimiteta, pogotovo kada se promene neke okolnosti, je važna u svakom demokratskom društvu.

Stefanović je rekao da svakako poštuje odluku Glavnog odbora SNS da se ide samo na izbore za odbornike u Beogradu.

Na pitanje šta očekuje od beogradskih izbora, Stefanović je kazao da očekuje da građani procene šta je to SNS sa svojim koalicionim partnerima uradila u Beogradu za nepune četiri godine.

Na tas sa jedne strane treba staviti rezultate naspram duga od milijardu i dvesta miliona evra, koje su, kaže, ostavili Đilas i Šapić, ili neka uporede sa 650 miliona dinara preplaćenom rekonstrukcijom Bulevara kralja Aleksandra, maketom Terazija od 600.000 evra...

"Možda oni misle da će građani želeti da se vratimo u prošlost i vreme pljačkanja gradske kase, ali ja u to ne verujem", rekao je Stefanović.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE