Obrenovac, 22.10.2018

NEMA PROBLEMA


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 08.01.2018.
Antić: Ako opozicija želi izbore, mi smo spremni

Foto:Alo!/Marko Metlaš
Nama vanredni parlamentarni izbori ne trebaju, ali, ako opozicija želi i stvara atmosferu za njihovo održavanje, mi smo uvek spremni, izjavio je funkcioner SPS Aleksandar Antić.

On je novinarima rekao da razume što SNS analizira potrebu za održavanjem vanrednih parlamentarnih izbora sa stanovišta atmosfere u društvu, kao i toga da li opozicija svojim aktivnostima stvara atmosferu u kojoj bi izbori trebalo da se održe.

"Naša ponuda opoziciji uvek stoji. Ukoliko smatraju da su izbori za njih dobri, mi smo uvek za izbore. Svi smo duboko uvereni da bi izbore osvojile SNS i SPS sa svojim partnerima", naveo je Antić.

Na pitanje da li smatra da opozicija pravi takvu atmosferu, on je rekao da poštuje sve učesnike na političkoj sceni u Srbiji i dodao da ponekad ima osećaj da opozicija stvara takvu klimu, ali da duboko želi da se izbori ne održe.

Antić je ponovio da je SPS snažna politička stranka sa izuzetnom unutrašnjom organizacijom koja je uvek spremna za izbore, ali da smatra da izbori treba da se održavaju redovnom izbornom ciklusu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE