Obrenovac, 20.01.2019

Jerkov: DS još odlučuje o BG izborima, u interesu građana


Izvor: Beta,Lokalne novine | Obrenovac, 27.12.2017.
Poslanica DS Aleksandra Jerkov izjavila da će organi stranke o nastupu na beogradskim izborima doneti odluku koja će biti u najboljem interesu građana

Foto:Tanjug,DS
Ona je istakla da niko iz DS-a ne odbacuje mogućnost dogovora sa strankama koje su im bliske po stavovima.

"Gradski odbor DS, organi DS će doneti odluku koja će biti u interesu građana. Niko ne odbacuje i svi ističemo da želimo dogovor što većeg broja onih koji mogu da se dogovore oko bilo čega, a svakako da je tih dosta", rekla je Aleksandra Jerkov za televiziju N1.

Na pitanje da li je DS definitivno donela odluku da će u Beogradu imati svog kandidata, ona je kazala da je doneta ta odluka, ali da je istovremeno rečeno da se i dalje razgovara sa drugima.

"Dragan Šutanovac je u nekoliko navrata rekao da DS neće stati iza nekog kao nekakva radna snaga, i tako dalje, što ne znači da neće biti nekakvog partnerstva. Organi stranke, pre svega beogradski, doneće odluku koja će biti u najboljem interesu građana", kazala je ona.

Ona je kazala da svi u DS-u ističu da žele dogovor što većeg broja onih koji mogu da se dogovore i koji su po stavovima bliski DS-u.

"Svi govorimo o zajedničkomo opozicionom bloku u koji bi ušle sve stranke i svi koji su bliski DS-u po stavovima", kazala je ona i dodala da Beograđani ne treba da žive ovako kako žive i da je obaveza DS da uradi sve što može da se stanje u gradu promeni.

Upitana šta misli o tome kakav je Dragan Đilas bio kao gradonačelnik, ona je kazala da je bio dobar gradonačelnik i da nisu bile lake okolnosti u kojima je vodio DS nakon što je Srpska napredna stranka došla na vlast.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE