Obrenovac, 15.02.2019

'Beli je odraz u ogledalu i ukazuje na istinu: Car je go!'


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 01.02.2018.
Ljubi┼ía Preleta─Źevi─ç Beli nije vlasni┼ítvo odbornika iz Mladenovca ve─ç pripada svim gra─Ĺanima Srbije koji su mu poverili glas na predsedni─Źkim izborima

Foto:Screenshot


´╗┐

To je navedeno u pisanoj izjavi Luke Maksimovi─ça povodom nedavne informacije da se rastaje sa mladenova─Źkim timom i na beogradske izbore izlazi sa novim.

"Ostali smo du┼żni gra─Ĺanima Mladenovca, mogli smo da uradimo više za grad i društvo u celini. Verujem da poverenje koje nam je ukazano skupštinskim mandatima mo┼że i mora da nosi najve─çu odgovornost u interesu budu─çnosti kojoj te┼żimo. Mandat se ne sme prisvajati ve─ç se njime raspola┼że za ra─Źun gra─Ĺana koji su ga poverili", navodi se u izjavi dostavljenoj medijima.

Beli ka┼że da ose─ça da je du┼żan svim gra─Ĺanima Srbije koji su mu poverili glas na predsedni─Źkim izborima te da "energija i inat" koji je tada zajedno sa gra─Ĺanima kreirao, predstavlja obavezu da svoj društveni anga┼żman nastavi na istim osnovama.

"Ljubiša Preleta─Źevi─ç Beli nije moje vlasništvo, niti je vlasništvo odbornika iz Mladenovca. Beli pripada svim gra─Ĺanima Srbije koji prepoznaju realnost otu─Ĺene politi─Źke elite. Beli nije slika koja se plasira radi strana─Źkog rejtinga, on je odraz u ogledalu koji jasno ukazuje na istinu: Car je go!", ka┼że Maksimovi─ç.

On poru─Źuje kako veruje da generacija kojoj pripada ima snage da raskrsti sa "partijskom oligarhijom koja decenijama sistematski urušava sve vrednosti na kojima kao društvo po─Źivamo" te da je obaveza te generacije da sistem "vrati na fabri─Źka podešavanja" i prigrli budu─çnost u Srbiji.

"Naša odgovornost je da zajedno stvorimo okru┼żenje koje ─çe promovisati najbolje od nas, da u njega utkamo sve mlade koji spakovanih kofera ─Źekaju šansu da pobegnu. Ne ┼żelim odgovornost da ugasim svetlo kada poslednji budem odlazio", naveo je.

Ka┼że da je svestan da nema odgovore na sva teška pitanja sa kojima se kao društvo suo─Źavamo, niti misli da je to njegov zadatak.

"Moj zadatak jeste da postavljam pitanja i tra┼żim odgovore od onih koji su najbolji me─Ĺu nama - a koji se, na┼żalost, trenutno ništa ne pitaju niti se njihov glas ─Źuje", ka┼że on.

Maksimovi─ç objašnjava da je suština delovanja njegovog pokreta beskompromisna borba za ljudskost u našem društvu, povratak vrednostima koje garantuju dostojanstven ┼żivot i jednaka prava svim gra─Ĺanima.

"Takvo delovanje podrazumeva nemogu─çnost bilo kakve koalicije sa svim politi─Źkim subjektima aktivnim do danas, sa kojima nismo komplementarni u osnovi", ka┼że Maksimovi─ç, dodaju─çi da njegov tim ne mo┼że biti deo "izopa─Źenog" politi─Źkog sistema koji po─Źiva "na talovima i zakulisnim burazerskim dogovorima, oslikanim u nameštenim tenderima i partijskom zapošljavanju, podani─Źkom tretmanu naroda".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE