Obrenovac, 21.10.2018

Formirano privremeno rukovodstvo OO SPS Obrenovac


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 05.11.2017
Izvršni odbor Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije na sednici je doneo odluku o formiranju privremenog rukovodstva Opštinskog odbora SPS Obrenovac.

Predsednik  privremenog rukovodstva Opštinskog odbora SPS Obrenovac, Dragan Jovanović naglasio je da je privremeno rukovodstvo dobilo zadatak da do 15. decembra obavi sve aktivnosti na organizovanju izborne konferencije na kojoj će biti izabrani svi organi stranke.

"Do tada ćemo, i već smo počeli da radimo na svim aktivnostima koje će za glavni cilj imati pre svega omasovljavanje našeg rada i naših sadržaja. U tom smislu želimo da organizujemo sve i dosadašnje i buduće naše članove i sve simpatizere. Ono što je privremeno rukovodstvo već na prvom sastanku dogovorilo, to je da ćemo sve aktivnosti sprovoditi u duhu politike Glavnog odbora SPS-a i sledićemo zadatke koje dobijamo od naših partijskih organa"-rekao je Dragan Jovanović.

 Govoreći o aktivnostima u Obrenovcu, Jovanović je naglasio da će SPS gledati da se što više približi članstvu i građanima i da će pokušati da aktivno učestvuju u rešavanju problema onoliko koliko im to sopstvena snaga bude dozvoljvala.

"Novo rukovodstvo vidim kao novu snagu i nova krila Socijalističke partije Srbije u Obrenovcu. Obrenovac i Obrenovčani su zaslužili snažnu Socijačističku partiju, a ljudima koji nas podržavaju  ovom prilikom mogu da obećam da Opštinski odbor u Obrenovcu neće biti tema unutarstranačkih trvenja, nego će biti mesto gde će se okupljati iskreni levičari, sa najboljim mišljenjem i najboljim namerama za naš grad" - rekao je sekretar privremenog rukovodstva OO SPS Obrenovac, Nenad Bjelica.

Član  privremenog rukovodstva OO SPS Obrenovac, Aleksandra Stojanović pozvala je sve žene da se pridruže radu SPS-a jer je ovo šansa da se nastavi kvalitetan rad Foruma žena koji je potrebno osnažiti i osvežiti.

"Nadam se da ćemo ovom novom šansom dati priliku sugrađankama koje su i do sad učestvovale u radu, da nastave svoj rad, ali i da damo šansu novim sugrađankama šansu da na listi ne budu samo žene radi kvote, već da tu budu žene koje imaju svoju ideju da ostvare svoja prava putem jedne ovako kvalitetne stranke" - rekla je Aleksandra Stojanović.

Bojana Dragićević, član  privremenog rukovodstva OO SPS Obrenovac, je poručila i mladim ljudima da se priključe stranci kako bi svoje aktivnosti sprovodili na najbolji mogući način.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE