Obrenovac, 24.02.2019

SDPS DONIRAO OPREMU ZA FK ROJKOVAC


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 11.02.2018.
- Nastavićemo da pomažemo amaterske sportske klubove - rekao je Rasim Ljajić,predsednik SDPS

Foto:lokalnenovine.rs
 Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, sa predstavnicima Opštinskog odbora SDPS Obrenovac i predsednikom Gradske opštine Obrenovac, Miroslavom Čučkovićem posetio je obrenovačko naselje Rojkovac. Tom prilikom je mladom Fudbalskom klubu "Rojkovac" koji igra u Prvoj opštinskoj ligi donirao dresove, lopte, mreže i druge rekvizite kao vid pomoći i podrške.

U FK "Rojkovac" ističu da im je svaka pomoć dragocena, a pogotovo su im dobrodošla potrošna oprema u vidu lopti i dresova.

"Mi se na ovome nećemo zaustaviti i puno nam je srce kada vidimo ovoliki broj omladinaca i dece koja se okreću sportu. Nastavićemo sa promocijom i afirmacijom sporta i u skladu sa našim mogućnostima pomagaćemo male klubove kako u beogradskim tako i u drugim opštinama u Srbiji" rekao je Ljajić.

Predsednik obrenovačkog odbora SDPS - a, Dragutin Barović naglasio je da pored mnogobrojnih akcija, ova stranka sprovodi i akciju pomoći amaterskim fudbalskim klubovima. Akcija doniranja opreme, je kako navode iz SDPS-a,  veliki podsticaj kako za izgrače, tako i za decu koja žele da se bave sportom.

 Predsednik Opštine Obrenovac Miroslav Čučković zahvalio je Rasimu Ljajiću na donaciji i izrazio punu podršku njegovoj posvećenosti sportu i pomoći amaterskim klubovima iz kojih potiču velika sportska imena.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE