Obrenovac, 18.10.2018

SNP u kampanji za BG izbore: Krećemo u svaku kuću


Izvor: Mondo | Obrenovac, 11.12.2017
Srpska narodna partija (SNP) najavila je da počinje kampanju za beogradske izbore, a da će sa koalicionim partnerom SNS razgovarati o načinu izlaska na njih.
"Od danas krećemo u narod, u svaku opštinu i svaku kuću u Beogradu, od Lazarevca do Surčina. Učinićemo sve da se našim svakodnevnim radom i posvećenošću, razvoj Beograda nastavi", rekao je predsednik stranke i ministar u vladi Nenad Popović na konvenciji SNP u Beogradu.

On je istakao da njegova partija ima program, viziju, organizaciju i članstvo, te da će rešavati probleme Beograđana, kao i da nudi viziju Beograda kao digitalnog i pametnog grada gde je primena tehnoloških inovacija put za dobijanje efikasnijih i jeftinijih usluga u oblasti gradske uprave, javnog transporta, komunalnih preduzeća, zdravstvene zaštite i obrazovanja.

Ističe da njegov SNP ima prijatelje u najvećim gradovima, u Kini, Rusiji, zapadnoj Evropi, u SAD i da su u tim zemljama takve inovacije već primenjene.

"Prijatelji će nam rado pomoći, kroz transfer znanja i tehnologija, da te inovacije uspešno primenimo i u Beogradu", rekao je Popović i podvukao da SNP želi da Beograd učini centrom inovacionog preduzetništva na Balkanu.

Prema njegovim rečima, u glavnom gradu uskoro će početi gradnja najsavremenijeg srpsko- kineskog industrijskog parka.

"Vlada Srbije i ja kao ministar učinićemo sve da što brže, pored Pupinovog mosta u Borči, kao simbola prijateljstva srpskog i kineskog naroda, nikne park u kom će raditi najsavremenije kineske i svetske kompanije, koji će biti grad budućnosti i koji će otvoriti desetine hiljada novih radnih mesta", rekao je Popović.

"Beograd počeo da se menja, rekonsruisane su mnoge ulice, škole, zdravstvene uslove, građani imaju kontinuirane usluge, grade se novi hoteli, raste broj turista. Za nas u SNP, cilj je da se politika razvoja nastavi i da se nikada ne vrati vreme kada je glavni grad propadao. Beograd će zaista biti grad budućnosti", rekao je Popović.

Predsednica GO SNP Marija Radulović naglasila je da je ta partija posebno okrenuta starijim sugrađanima, te da SNP znanjem i iskustvom želi da doprinese da se zdravstvene i socijalne usluge približe običnom čoveku.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE