Obrenovac, 19.05.2019

Ubedljiva pobeda SNS-a u Obrenovcu! (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 05.03.2018.
Veličanstvenom pobedom građani pišu istoriju našeg grada – poručio Čučković

Foto:@Cuckovicm
Srpska napredna stranka u Obrenovcu je osvojila 58% glasova, a ubedljivu pobedu na održanim beogradskim izborima sinoć su ispred zgrade GO Obrenovac proglasili Milorad Grčić, predsednik Opštinskog odbora SNS-a, i Miroslav Čučković, predsednik GO Obrenovac. U obraćanju okupljenim građanima, Grčić i Čučković poručili su da rezultati govore isključivo o volji naroda i da će zajednički uspeh Obrenovac učiniti najlepšim mestom za život, ne samo u Beogradu, nego i u celoj Srbiji.

„Nekoliko puta su već građani Obrenovca sami rekli da Obrenovac mora biti jedan od primera, Obrenovac mora biti jedna od, ako ne i jedina beogradska opština iz koje mora poteći jasna poruka onima koji žele da nas povuku unazad, onima koji su mislili da mogu da nastave svoj prljavi posao, gde smo ih mi, na svu sreću, prekinuli 2012. godine. Taj njihov posao je uništavanje države, zaduživanje nas, naše dece, naših unuka i svega onoga o čemu smo pričali. Obrenovac danas jeste na ponos predsedniku Srpske napredne stranke i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću“, rekao je predsednik OO SNS-a Milorad Grčić.

On tvrdi da su rezultati možda iznenađenje za opozicionu garnituru, ali da je narod pokazao kakvu budućnost želi.

„Obrenovac i građani Obrenovca su pokazali da cene i „Mei Tu“ i nova radna mesta, novu infrastrukturu, auto-put, brigu o porodici, školama, izgradnju Doma zdravlja, brigu o deci koja nemaju sredstva da idu na odmor. Obrenovac je pokazao svoje mišljenje i opredeljenje za budućnost kroz 58% procenata osvojenih glasova. Ti procenti obavezuju sve nas, posebno Čučkovića i mene, da od Obrenovca u narednom mandatu ili u narednim mandatima moramo napraviti najlepše mesto za život, ne samo u Beogradu, nego i u Srbiji. Da li ćemo to uraditi, zavisi os dvih vas i od svih nas zajedno“, dodao je Grčić.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković zahvalio se sugrađanima na podršci i naglasio da ubedljiva pobeda znači da vlast počiva isključivo na volji naroda.

„Hvala vam na ovoj veličanstvenoj pobedi, hvala vam što večeras konstatujemo da će Srpska napredna stranka imati gradonačelnika Beograda. Milorad je rekao da smo osvojili 58% glasova, a ja kažem ako se nas 20 000 ljudi uhvati za ruke, naš lanac doseže do Skupštine Grada Beograda. To je nekih 30 kilometara odavde. Ta podrška je ujedno i jedna jaka obaveza, obaveza da tim zajedničkim rukama od Skupštine Grada do opštine Obrenovac donesemo još jednu fabriku u Barič, da donesemo novu zgradu Doma zdravlja, novu školu u Zvečkoj, da završimo školu u Skeli, da uradimo kanalizaciju na Valjevskom putu. Sve ono što smo pričali sa građanima Obrenovca u kampanji da se uradi u narednih nekoliko meseci“, kazao je Čučković u svom obraćanju Obrenovčanima.

On je naglasio da se i ovom pobedom piše istorija Obrenovca.

„Nisu život samo infrstruktura, metri, kilometri, kubici i nešto što je materijalno. Život je mnogo više od toga. Mi smo ovom veličanstvenom pobedom pokazali da smo dužni da tu vrstu politike ponudimo građanima. Ta vrsta politike je briga o svakom čoveku u Obrenovcu. Naše slavlje i radost mogu da traju samo do jutra. Od jutra krećemo ponovo, silovito do svakog građanina Obrenovca, do svakog našeg sela“, poručio je predsednik Gradske opštine Obrenovac.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE