Obrenovac, 15.02.2019

SNS : Mladenović i Grbović na gradskom trgu(VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 14.02.2018.
Kandidati za odbornike sa liste 'Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd', Andreja Mladenović i Goran Grbović posetili su Obrenovac

Foto:lokalnenovine.rs
Na gradskom trgu pričali su sa mladim Obrenovčanima.

"Opština Obrenovac ima jedan od najboljih programa za mlade, posebno za one najmladje. Programi koji se tiču odlaska sve dece od prvog do četvrtog razreda na besplatnu rekreativnu nastavu, kao i to što se deca potpuno besplatno bave sportom koji vole, a klubovi su dotirani od opštine. Usmeravamo mlade da se bave onim što je najvažnije i najbolje, a to je da se bave sportom,h rekreacijom, da zavole zdrav život i biće sigurno bolji i kvalitetniji ljudi. Velika ulaganja su bila protekle četiri godine, posebno u infrastrukturu svih gradskih opština. Obrenovac je opština koja je uspela da pokaže celom svetu koliko je važno kada se ujedinimo, kada smo zajedno, da obnovimo i spasimo sve ono što je bilo ugroženo i devastirano u strašnim poplavama 2014. godine. Saradnja grada Beograda i Gradske opštine Obrenovac je na najvišem nivou i tako će i ostati. Veliki broj infrastrukturnih projekata, a kada pogledate samo fabriku Meita koja radi i koja je otvorena, to je pokazatelj da ima nade, ima šanse za jedan ozbiljan razvoj u gradu Beogradu i gradskim opštinama. Sigurno je da naša lista i u narednom mandatu može još mnogo da da i donese i Beogradu i Obrenovcu za jedan bolji, lepši i kvalitetniji život u našem gradu i u našoj opštini."-rekao je Mladenović.

Bivši košarkaš Partizana i reprezentacije Jugoslavije Goran Grbović ovom prilikom je istakao da samo dobar tim može da ide putem prosperiteta.

"Zadatak koji ovaj tim ima je da vodi računa o svim mesnim zajednicama celog Beograda , odnosno da radi na tome da se radi na trgovima, parkovima. Što se tiče ekonomskog cilja koji ima ovaj tim, to je prosperitet svakog gradjanina bilo koje opštine. Prioritet su mladi ljudi koji treba da se obrazuju, dobiju posao, osnuju porodicu i ostanu ovde u Srbiji. To je iskljičivo zato što volimo Beograd onakav kakav jeste u svim njegovim delovima."- rekao je Grbović.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE