Obrenovac, 24.02.2019

SRPSKA NAPREDNA STRANKA - POČETAK KAMPANJE U OBRENOVCU


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 15.01.2018
Član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, Mirko Vranešević naglasio je da su ovi izbori od velikog značaja za Obrenovac i ozvaničio početak kampanje.

Foto:lokalnenovine.rs
Srpska napredna stranka je odmah po raspisivanju izbora, koje je predsednica Skupštine Maja Gojković raspisala za četvrti mart, počela na svojim punktovima i u stranačkim prostorijama prikupljanje potpisa potrebnih za prijavu liste kandidata za odbornike. Ispred stranačkih prostorija Srpske napredne stranke u Obrenovcu stvorila se nepregledna kolona svih onih koji su došli da podrže tim ljudi sa liste "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd".

Prvi na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" je doktor Zoran Radojičić, direktor Dečje klinike u Tiršovoj, a među prvih 25 kandidata na listi preovlađuju nestranačke ličnosti, profesionalci i eksperti u oblastima u kojima rade i stvaraju.

Medju prvima koji su u Obrenovcu potpisali podršku listi kandidata "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" bili su predsednik opštinskog odbora SNS Obrenovac, Milorad Grčić i predsednik Gradske opštine Obrenovac, Miroslav Čučković.

Član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, Mirko Vranešević naglasio je da su ovi izbori od velikog značaja za Obrenovac i ozvaničio početak kampanje.

"Opštinski odbor Obrenovac je nakon obavljene komisije izbornog štaba krenuo sa prikupljanjem potpisa i samim tim počeo kampanju. Zapravo mi smo već u kampanji, mi smo u kampanji četiri godine. Sve što se radilo u Obrenovcu u poslednje četiri godine, a mislim da je mnogo toga urađeno i možemo da budemo ponosni na to. Ponosni smo i na našu listu za grad Beograd, pre svega jer je tu najmanje političara, što je prvi put u istoriji od kada se održavaju izbori za grad Beograd. Akademski građani,doktori nauka, dekani fakulteta, ugledni lekari, ugledni sportisti i reprezentativci, javne ličnosti, glumci.. Zaista najkvalitetnija lista kandidata koja je ikada bila za grad Beograd." - rekao je Mirko Vranešević.

Vranešević je naglasio da je sve što se radilo i sve što se dešavalo u gradu Beogradu, misleći na infrastrukturne projekte, na velike projekte posledica jedne stabilnosti, jednog kontinuiteta i planskog rada koji je Srpska napredna stranka imala u proteklom periodu.

"Mi smo svakodnevno sa građanima, slušamo šta se dešava i instrukcije i ono što dobijemo kao informaciju i potrebu i želju građana jeste zapravo naše pogonsko gorivo za naš dalji rad pre svega da Obrenovac učinimo boljim i lepšim mestom za život. Izbori za grad Beograd su za nas posebno važni, posebno su važni zato što je GO Obrenovac deo lokalne samouprave grada Beograda i kao takvi vezani smo za sve kapitalne projekte koji se dešavaju na teritoriji naše opštine" - izjavio je Vranešević.

Kako je naglasio Vranešević GO Obrenovac je sprovela jednu linearnu saradnju sa gradom Beogradom, jedno linearno sprovođenje budžeta koje se reflektuje kroz sve ono što Obrenovčani mogu da vide a to su veliki infrastrukturni projekti, poboljšanje životnih uslova kako u gradskoj zoni tako i u seoskim mesnim zajednicama, nova radna mesta kroz te investicije, novi auto putevi i sve ono što je od vitalnog značaja za građane Obrenovca.

"Opštinski odbor Obrenovac će sasvim sigurno, za vrlo kratko vreme, prikupiti odgovarajući broj potpisa i mi se nadamo da će lista Srpske napredne stranke za grad Beograd biti prva koja će predati izbornu kandidaturu i samim tim ulazimo u narednih 45 dana koje će biti za bolji Beograd, jer volimo Beograd" - poručio je Mirko Vranešević, član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke.

Izbori za Skupštinu grada Beograda održaće se 4. marta. 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE