Obrenovac, 19.05.2019

Podela 59. broja SNS INFORMATORA


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 21.04.2018.
Opštinski odbor SNS Obrenovac

Foto: SNS Obrenovac
Članovi Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Obrenovac organizovali su na  Gradskom trgu  podelu 59. broja Informatora. Obrenovački naprednjaci su iskoristili ovu priliku da porazgovaraju sa građanima o svemu onome što je urađeno, o narednim koracima, ali i da saslušaju građane i njihove predloge i ideje, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta života na teritoriji Gradske opštine Obrenovac.

O aktuelnim temama, kako na lokalu tako i na republičkom nivou, izjavu za medije dao je predsednik Skupštine GO Obrenovac, Mirko Vranešević.

"Najnoviji broj Informatora 59-i po redu, danas na Trgu delimo građanima Obrenovca. U ovom broju Informatora najznačajnija vest je najnovija mera vlade Republike Srbije, a tiče se podrške rađanju dece. Prvi put posle dugo decenija u Srbiji neko je ozbiljno krenuo da se bavi ovom problematikom. Na predlog predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, Vlada je usvojila ovaj zakon, odnosno mere za podsticaj rađanja prvog, drugog, trećeg i četvrtog deteta. Obezbeđena su ozbiljna novčana sredstva i nadamo se da će ovo omogućiti veliku podršku budućim majkama i podršku za veći natalitet." - rekao je Vranešević.

Vranešević se zatim osvrnuo na nedevno održane izbore u Beogradu i odnos stranke prema građanima.

 "Što se tiče svega novog u ovom broju Informatora donosi rad koji je vezan za naše poslanike i stranačke funkcionere. Takođe radimo analizu prethodnih izbora u gradu Beogradu i svega onoga što se dešavalo tokom tih izbora gde je vladala veoma prljava kampanja od strane opozicije koja je verovatno isfrustrirana svojim višegodišnjim porazima na izborima. Kao što vidite da smo svakog meseca na Trgu u susretu sa ljudima, da slušamo njihove zahteve i probleme i rešavamo iste. Sa nama su danas ovde svi opštinski funkcioneri, tako radimo godinama unazad od kako smo preuzeli odgovornost za upravljanje u Obrenovcu."- rekao je Vranešević.

Vranešević je naglasio da je veći deo obećanja ispunjen već na polovini mandata i naveo neke od radova koji se trenutno izvode na teritoriji Gradske opštine Obrenovac. 

"Svi Obrenovčani mogu da vide da su radovi na sve strane, da je zaista mnogo građevinskih mašina na svakom koraku, veliki infrastrukturni projekti poput auto-puta i druge faze izgradnje  fabrike„Mei Ta“. Predstavnici opozicije u nekim njihovim mandatima kada su oni vladali od velikih projekata mogu da izdvoje izgradnju nekog kružnog toka i zaista teško da može neko da se seti krupnijeg što su oni uradili za sve vreme njihove vladavine. Mi danas kao što možete da vidite imamo veoma rasplamsane radove i mnogo važnih projekata. Obećanje koje smo dali ispunili smo već na pola mandata, a to je jednocifrena nezaposlenost u Obrenovcu kakva je po trenutnoj evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje. Stalno nam se povećavaju prihodi od poreza na zarade od kojih mi direktno učestvujemo  novim investicijama i svemu onome što činimo da učinimo bolji život našim građanima." - dodao je Vranešević.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE