Obrenovac, 25.01.2020

Podela 70. broja SNS Informatora


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 23.03.2019.
Opštinski odbor SNS Obrenovac

Foto: SNS Obrenovac


´╗┐

Aktivisti Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Obrenovac predstavili su  sugra─Ĺanima novi 70-ti broj Informatora koji govori o aktivnostima Srpske napredne stranke, a namenjen je gra─Ĺanima kako bi im se pribli┼żilo sve ono što je Srpska napredna stranka uradila u prethodnih mesec dana na teritoriji cele Srbije, ali i o planovima i narednim koracima. Akcija podele Informatora zapo─Źela je minutom ─çutanja u znak se─çanja na sve ┼żrtve NATO agresije 1999. godine.

"Danas dvadeset godina nakon tog doga─Ĺaja pitamo se da li smo nešto nau─Źili, da li nas je istorija ne─Źemu nau─Źila obzirom da nam se nekako stalno ponavlja. Sa druge strane imamo neke ljude koji protestuju bas sada na dvadesetogodišnjicu NATO bombardovanja izra┼żavaju svoje nezadovoljstvo, što i jeste njihovo pravo, šetnjom, ali njihovo pravo nije da ugro┼żavaju bezbednost." - rekao je Mirko Vraneševi─ç, OO SNS Obrenovac.

Sedamdeseti jubilarni broj je sav u znaku kampanje "Budu─çnost Srbije" koju širom Srbije sprovodi predsednik Republike Srbije Aleksandar Vu─Źi─ç kako bi gra─Ĺanima predstavio postignute rezultate, najavio dalje planove i ─Źuo njihove primedbe i predloge. Predsednik ─çe tokom kampanje obi─çi više od 100 opština i razgovarati sa ljudima, jer ┼żeli da ─Źuje šta ih tišti i koliko
su zadovoljni ura─Ĺenim poslom, ali i da im predstavi sve što je do sada postignuto – nove fabrike i radna mesta, obnovljene i novoizgra─Ĺene škole, vrti─çe, bolnice i domove zdravlja, puteve, mostove, ustanove kulture, stanove...Velika podrška ljudi, u mestima koje je do sada predsednik posetio, govori da ljudi poštuju instituciju predsednika, sve ono što je uradio za Srbiju u poslednjih nekoliko godina, svesni da je ura─Ĺeno  mnogo stvari i da su nesporni rezultati u svim oblastima.

"Zakon Republike Srbije je predvideo izbore na kojima gra─Ĺani izlaze i glasaju i svojim glasovima biraju ko ─çe da ih vodi. Na svim prethodnim izborima u proteklih nekoliko godina gra─Ĺani nedvosmisleno pokazuju koga ┼żele i kome daju svoju podršku. Mi ne mo┼żemo da zamislimo situaciju da nam se vrate neki doga─Ĺaji nasilja kada su dolazili na vlast neki u ─Źijem je maniru paljenje Skupštine. Videli smo prošle nedelje upad u zgradu RTS-a, videli smo blokadu Predsedništva u kome se tada nalazio predsednik Republike Srbije Aleksandar Vu─Źi─ç." - rekao je Vraneševi─ç.

Protekle nedelje prostorije Srpske napredne stranke posetio je veliki broj gra─Ĺana, koji ─Źak nisu nikada bili ─Źlanovi ni jedne stranke, sa ┼żeljom da svojim u─Źlanjenjem pru┼że podršku predsedniku Srbije.

"─îinimo sve da naš narod ostane da ┼żivi ovde, ─Źinimo sve da naš narod krene da radi i da prima plate, pokušavamo da vratimo sve dugove koje smo nasledili i ne─çemo da dozvolimo da neko sada ponovo do─Ĺe, da stavlja katance na te iste fabrike, da krene da privatizuje i plja─Źka Srbiju." - naglasio je Vraneševi─ç.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE