Obrenovac, 18.02.2019

OO SNS Obrenovac - Podela SNS Informatora


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 28.06.2018.
Članovi Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Obrenovac su, na Gradskom trgu, delili informatore o radu ove stranke i razgovarali sa građanima o aktuelnim problemima. 

Foto: lokalnenovine.rs
Članovi Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Obrenovac su, na Gradskom trgu, delili informatore o radu ove stranke i razgovarali sa građanima o aktuelnim problemima. Na ovaj način Obrenovčani su mogli da se bolje upoznaju sa aktivnostima Srpske napredne stranke, da podele svoje probleme, da daju zamerke ili sugestije i da ispričaju svoja očekivanja koja se tiču političke scene ovog grada. 

Centralno mesto u najnovijem broju Informatora zauzima vest o obraćanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, građanima, u kome on poziva na mir i stabilnost u regionu. Pored toga može se pročlitati i detaljan izveštaj o obilasku radova na izgradnji mosta preko Save i Kolubare kod Obrenovca, na deonici Koridora 11, predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić. Predsednik Vučić je tom prilikom naglasio da će Srbija uskoro imati najviše kilometara auto-puteva u regionu. 

U novom broju Informatora može se pročitati sve o povećanju plata u javnom sektoru, kao i o povećanju penzija. Zakon o privremenom smanjenju penzija
iz 2014.godine biće ukinut i svi penzioneri imaće značajno veće penzije nego pre primene tog zakona. Novi broj donosi tekstove o novom gradonačelniku Beograda doktoru Zoranu Radojičiću, tekst o prijateljstvu i saradnji Srbije i Azerbejdžana, kao i intervju Aleksandra Martinovića, šefa poslaničke grupe Srpske napredne stranke.

 

Obrenovac je i u poslednjem mesečnom informatoru Srpske napredne stranke  dobio mesto s akcentom na započetu izgradnju druge fabrike „Mei Ta“, u kojoj će biti otvoreno 1.100 radnih mesta.  Od ostalih vesti iz Obrenovca izdvajamo završetak izgradnje sekundarne vodovodne mreže u Mesnoj zajednici Konatice, početak  uređenje saobraćajnice i postavljanje javne rasvete pored crkve u Belom Polju, izgradnju  pristupne saobraćajnice sa trotoarima i parkingom za budući zdravstveni centar i "Cevku", postavljanju  javnog osvetljenja na pešačke staze u Rojkovcu. U saradnji sa MZ Skela, Opština je pomogla da se ogradi igralište u Ulici Miloja Beljinca.
Novi putevi urađeni su u MZ Stubline, Ratari, Urovci, Krtinska, Skela, Barič i Draževac. U okviru akcije „Prolećno uređenje grada“, očišÄ‡en je Gradski trg.Formirana je Radna grupa za izradu plana aktivnosti u MZ Barič do 2028. godine.
Poljoprivrednicima su podeljena rotaciona svetla i zaštitni prsluci. Unija žena OO SNS organizovala je tradicionalno druženje sa mališanima iz hraniteljskih porodica.

"Mi i dalje nastavljamo u pravcu razvoja, ekonomskog, to pokazuje i poseta novog gradonačelnika Beograda dr. Zorana Radojičića, Obrenovcu. Obrenovac je bio prva Gradska opština koju je novi gradonačelnik posetio, a to je učinio na jedan impresivan način postavljanjem kamena temeljca za novo krilo Doma zdravlja." - rekao je Mirko Vranešević, OO SNS Obrenovac.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE