Obrenovac, 20.01.2019

Promotivni materijal SNS za sve građane Obrenovca


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 29.12.2017.
Poslednja akcija Srpske napredne stranke u 2017. godini održana je na gradskom trgu u Obrenovcu

Foto:Printscreen
Aktivisti SNS podelili su Obrenovčanima svoj promotivni materijal. U susret novogodišnjim i božićnim praznicima, ova akcija poslužila je i tome da se naparavi osvrt na sve urađeno, ali i na ono što se sprema u 2018. godini.

„Delimo našim sugrađanima kalendare, čestitke i ostale rekvizite koji nose logo SNS, a ujedno im i čestitamo Novu godinu i božićne praznike. U ovoj godini smo mnogo toga uradili, pre svega na republičkom nivou. Imali smo izbore za predsednika države. Naš predsednik stranke Aleksandar Vučić je ubedljivo pobedio na tim izborima, narod mu je nedvosmisleno dao većinsku podršku već u prvom krugu, što smo mi i očekivali. Ponosni smo na naše rezultate u Obrenovcu, ponosni smo na sve što smo uradili i doprineli tome da nam Obrenovčani daju svoje poverenje i svoj glas. Naravno, imamo blisku saradnju sa Gradom Beogradom. U Gradu beogradu se mnogo toga dešava, mnogo velikih projekata, mnogo se gradi, a Obrenovac je opština koja, evo već drugu godinu zaredom, ima najveći nivo investicija, ako gledamo ukupan i republički i beogradski nivo, a i nivo pojedinačnih opštinskih budžeta“, rekao je Mirko Vranešević, sekretar OO SNS Obrenovac.

On je istakao da se Gradska opština Obrenovac može pohvaliti mnogim projektima koji su od krucijalnog značaja za razvoj i napredak.

„Dakle, ne govorimo samo o velikim projektima koje smo započeli ove godine, pre svega mislim na nastavak Koridora 11, most Surčin-Obrenovac, petlju koja će biti u Bariču koja će nas povezati sa Evropom. Govorim o tome da se tu najbolje vidi sve ono što je naš predsednik stranke Aleksandar Vučić pričao. „Mei Ta“ je samo jedna od fabrika koje će biti izgrađene u industrijskoj zoni u Bariču. Očekujemo naredne godine zaista veliki investicioni bum. To je naš posao, to je naš zadatak, da stvaramo uslove za dovođenje investitora, za nova radna mesta. Nismo zaboravili ni ljude koji žive u gradu. Radimo na tome da napravimo nove parkiće za decu, nove mobilijare, sportske terene. Radimo trotoare, popravljamo ulice, radimo rekonstrukciju lokalnih puteva i sve ono što doprinosi boljem kvalitetu života naših sugrađana. Naravno, tu su i projekti oko sređivanja spa centra, Stare banje, svega toga što utiče na svakodnevni život, a ne samo na investicije“, navodi Vranešević i dodaje da pozitivna dešavanja u Obrenovcu ne vide samo oni koji to ne žele.

„Ruku na srce, na kraju, samo onaj ko je neiskren i ko ne želi to da vidi, reći će da u Obrenovcu nema radova i da se nešto ne dešava. Dešava se mnogo toga i to nama daje podstrek da još više radimo, da u narednoj godini damo još veći doprinos poverenju građana. Ljudi i sami vide da ostale partije učestvuju pod jednim imenom, pojedinci na izborima, zatim oni prelaze u neke samostalne pokrete neke druge partije i više građani ne znaju ko koga tu predstavlja i za koga su zaista glasali. Mislim da smo ostvarili jednu stabilnost politike koja se sprovodi sa republičkog na gradski i opštinski nivo. Imamo kontinuitet rada“, zaključio je Vranešević.

Svakako jedan od najznačajnijih podataka, o kom je bilo reči na dodeli promotivnog materijala, jeste i taj da će Obrenovac u narednoj godini biti opština sa najmanje nezaposlenih u Srbiji.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE