Obrenovac, 21.03.2019

SNS Obrenovac - Podela informatora i sre─Ĺivanje fasada


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 02.06.2018.
Pored podele SNS Informatora aktivisti Op┼ítinskog odbora Srpske napredne stranke Obrenovac organizovali su jo┼í jednu u nizu akcija uklanjanja grafita i sre─Ĺivanja fasada, ovoga puta u naselju Staro igrali┼íte, a sve u cilju pobolj┼íanja kvaliteta ┼żivota u Obrenovcu.

Foto: SNS Obrenovac


´╗┐

─îlanovi Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Obrenovac organizovali su na  Gradskom trgu  podelu 60. jubilarnog broja Informatora i iskoristili priliku da kroz razgovor sa sugra─Ĺanima ─Źuju njihovo mišljenje o dosadašnjim aktivnostima, ali i nove predloge i ideje. Veliki broj Obrenov─Źana koji je posetio štand predstavlja jasnu potvrdu da naši gra─Ĺani podr┼żavaju rad Srpske napredne stranke i istovremeno se interesuju za strana─Źke aktivnosti.

Najnoviji broj Informatora donosi izveštaj iz poseta predsednika stranke i predsednika Republike Srbije Aleksandra Vu─Źi─ça, Turskoj i Rusiji. Sa Turskom je potpisan niz sporazuma i memoranduma: u oblasti nau─Źne saradnje izme─Ĺu policijskih akademija, u oblasti rudarstva i energetike, veterinarstva, ┼żivotne sredine, informaciono - komunikacionih tehnologija, saobra─çaja, kao i memorandum sa turskom gra─Ĺevinskom kompanijom "Tasjapi".

Na poziv predsednika Ruske federacije predsednik Srbije  Aleksandar Vu─Źi─ç boravio je u poseti Moskvi, razgovarao sa Vladimirom Putinom i bio gost na vojnoj paradi povodom Dana pobede gde mu je ukazana velika ─Źast da bude pored predsednika Putina.

Intervju broja donosi razgovor sa guvernerkom Narodne banke Srbije, Jorgovankom Tabakovi─ç, na temu ekonomske situacije i putu razvoja naše ekonomije od 2012. do 2018. godine.

U rubrici SNS panorama mo┼że se pro─Źitati retrospektiva svega onoga što je ura─Ĺeno po opštinama u proteklih mesec dana. Na teritoriji opštine Obrenovac se intenzivno izvode radovi na sve strane o ─Źemu se gra─Ĺani obaveštavaju na dnevnom nivou ali i li─Źno mogu da se uvere jer u bilo kom pravcu opštine da se krene nailazi se na  gra─Ĺevinske mašine i izvo─Ĺa─Źe radova.

"Kada po─Ĺete od Bari─Źa pa dalje na bilo koju drugu  stranu opštine, šaba─Źkim putem ka Uš─çu, valjevskim putem ka Zve─Źkoj vi vidite veliki broj gra─Ĺevinskih mašina, radova i svega onoga ─Źime mi sa naše strane dajemo neki mali doprinos da Obrenovac bude lepše mesto za ┼żivot." - rekao je Mirko Vraneševi─ç, OO SNS Obrenovac.

Pored podele SNS Informatora aktivisti Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Obrenovac organizovali su još jednu u nizu akcija uklanjanja grafita i sre─Ĺivanja fasada, ovoga puta u naselju Staro igralište, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta ┼żivota u Obrenovcu. Da su tu i kada nisu izbori govore mnogobrojne akcije koje su iza ovih mladih ljudi, koji ne štede svoje slobodno vreme, ve─ç ga koriste kako bi ulepšali svoj grad i u─Źinili ga boljim mestom za ┼żivot.

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE