Obrenovac, 24.02.2019

Vučić: Nosilac liste za Beograd je Zoran Radojičić


Izvor: B92 | Obrenovac, 15.01.2018.
Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić rekao je da će nosilac liste koja nosi njegovo ime na beogradskim izborima biti Zoran Radojičić.

Foto: Tanjug
Vučić je, gostujući u emisiji "Oko intervju" na RTS rekao da se radi o generalnom direktoru i hirurgu Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj ulici, kao i da će se izbori u Beogradu održati 4. ili 11. marta, "ali je ta odluka na predsednici Skupštine Srbije Maji Gojković".

Ranije je saopšteno da će na drugom mestu na listi biti direktorka Beogradskog festivala igre Aja Jung. 

Što se tiče aktuelnog gradonačelnika Beograda Siniše Malog, čiju smenu je Vučić najavio prošle godine, pa je od toga odustao, rekao je da će "imati odgovoran posao u Beogradu", ne navodeći na koju poziciju misli, uz napomenu da ga je "mnogo puta tražio od njega da ga oslobodi gradonačelničke funkcije". 

Vučić je rekao da će na listi biti Sima Avramović, Vesna Stanojević, Goran Grbović, Milan Gurović, Nebojša Ilić, Živorad Nikolić (kako je Vučić rekao Žika Šarenica), Branko Milićević (Kockica), Irena Vujović, Siniša Mali, Goran Vesić, Jelena Nikolić, Dragana Pešić-Belojević. 

Vučić je istakao da to nije lista političkih stranaka i da među prvih 25 ljudi "ima možda tri do četiri člana neke partije".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE