Obrenovac, 24.02.2019

SNS: U kampanju bez plakata


Izvor: Večernje novosti, Lokalne novine | Obrenovac, 10.02.2018.
Lista - Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!- saopštila je u petak da u okviru predizborne kampanje neće lepiti plakate kako ne bi ružila i prljala Beograd

Foto:Print screen
 Lista"Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!" saopštila je u petak da u okviru predizborne kampanje neće lepiti plakate kako ne bi ružila i prljala Beograd i pozvala ostale učesnike na izborima da slede njihovu inicijativu.

Kandidati sa te liste istovremeno su započeli akciju uklanjanja grafita širom Beograda. Tako je prvi na listi dr Zoran Radojičić, zajedno sa Goranom Vesićem, Goranom Grbovićem, Bojanom Borić Breškovioć grafite uklanjao na Obilićevom vencu.

Gradonačelnik Beograda i treći na listi Siniša Mali je, sa Lepomirom Ivkovićem i aktivistima, čistio grafite u bloku zgrada na Bulevaru Milutina Milankovića, a Irena Vujović grafite je uklanjala zajedno sa drugim kandidatima sa liste, Svetislavom Buletom Goncićem, Brankom Milićevićem... Kako se navodi, želja je da se ovom akcijom podigne svest građana o značaju čiste i uređene prestonice.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE