Obrenovac, 23.04.2019

Airsoft klub i u Obrenovcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 23.03.2018.
Svetski popularan sport dostupan je i Obrenovčanima

Foto:Printscreen
Airsoft je nastao 1983. godine kao potreba za nekim sportom koji se razlikuje od već dobro poznatih. U relativno kratkom vremenskom periodu spojio je ljubitelje strateških igara i zaljubljenike u oružje, pa su oformljeni klubovi širom zemlje i sveta. Pre samo godinu dana, jedan klub je osnovan i u našem gradu.

„Ovaj tim je osnovan da bi se deca malo odvukla od računara i da bi se povećala fizička spremnost mladih lica u našem gradu. Tim je osnovan pre godinu dana. Ovaj sport je veoma popularan u svetu, ali i kod nas. Postoje razni timovi po celoj Srbiji, Beogradu, Novom Sadu, Nišu“, kaže Aleksandar Josipović ispred Airsoft kluba „Obrenovac“.

Tereni za airsoft su uglavnom napuštene zgrade, livade, šume, a članovi kluba iz Obrenovca navode da je bezbednost na prvom mestu. Kao i za svaki drugi, tako su i za ovaj sport potrebna određena novčana ulaganja, koja se pre svega odnose na zaštitnu opremu, replike pušaka i municiju.

Airsoft klub „Obrenovac“ poziva zainteresovane da se oprobaju u ovoj uzbudljivoj sportskoj disciplini, a više informacija o prijavljivanju i pribavljanju opreme mogu dobiti na fejsbuk stranici kluba ili na sajtu gamasport.rs.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE