Obrenovac, 20.10.2018

Novi teren za basket u naselju Rojkovac


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 05.11.2017
 Ovakav teren za basket najsavremenije tehnologije će mnogo značiti najmlađima i verovatno će neke od njih i inspirisati da počnu da se bave upravo ovim sportom. 
Zahvaljujući Gradskoj opštini Obrenovac i Javnom preduzeću za zaštitu i unapređenje životne sredine naselje Rojkovac je posle dečjeg igrališta dobilo i teren za basket a sve to na inicijativu mnogobrojnih ljubitelja basketa iz ovog naselja.

"Gradska opština Obrenovac će raditi na tome i dalje da inicijative naših mladih sugrađana pretvara u realnost. Mi trenutno imamo u toku konkurs "Divac omladinskog fonda" preko koga naši mladi sugrađani sve svoje ideje koje podržava taj konkurs mogu da sprovedu u delo" -rekao je Miloš Stanojević, član veća GO Obrenovac.

Stanojević je pozvao sve mlade sa dobrim idejama da se prijave na konkurs "Divac omladinskog fonda" koji traje do 10. novembra, i koji ima za cilj da podrži projekte vrednosti do 100.000 dinara  radi poboljšanja života mladih u najrazličitijim oblastima: kulturi, sportu, zdravlju, bezbednosti,  obrazovanju, aktivizmu i volonterizmu.

Uroš Mirićić iz kabineta predsednika GO Obrenovac naglasio je da se ovde neće stati po pitanju aktivnosti vezanih za sport i rekreaciju.

"Na prostoru između naselja Sava i naselja Rojkovac počinje izgradnja terena za fudbalski klub "Rojkovac". To će biti idealna prilika za mališane koji se bave sportom i za ljude koji podržavaju i igraju u FK "Rojkovac" da osete čari jednog novog fudbalskog prostora na teritoriji Gradske opštine Obrenovac" - rekao je Mirićić.

 Ovakav teren za basket najsavremenije tehnologije će mnogo značiti najmlađima i verovatno će neke od njih i inspirisati da počnu da se bave upravo ovim sportom. 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE