Obrenovac, 15.05.2021

Održan turnir u basketu 3x3


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 02.09.2019.
Obrenovac - grad sporta

Foto:Printscreen
Na Sprajt terenu, prekoputa Sportsko-kulturnog centra "Obrenovac", u subotu je održan četvrti turnir u basketu 3x3. Po uzoru na srpske basketaše, šampione Evrope, mladi sportisti su se trudili da daju sve od sebe i sjajnim poenima dođu do titule najboljih.

Pored seniorskih, na turniru je učestvovalo i 10 pionirskih ekipa. Posebno zadovoljstvo organizatora izazvala je činjenica da su se i na terenu i na tribinama našla deca koja treniraju u sva tri obrenovačka košarkaška kluba, KK Plejmejker, KK ABBA i KK Radnički.

"Deca su skonjena sa ulice, od telefona, kompjutera i svih tih takozvanih "modernih bolesti", bave se sportom, druže se, bore se za nagrade. Fenomenalna stvar za Obrenovac, fenomenalna stvar da ovaj turnir traje već četiri godine i nadamo se da će iz godine u godinu rasti", rekao je Aleksandar Gajić, trener KK Plejmejker.

Dobar basket su osim Obrenovčana priredili i sportisti iz Novog Sada, Beograda i Surčina. Svim igračima prijalo je druženje u zdravoj sportskoj atmosferi, potkrepljenoj navijačkom euforijom koja vlada zbog Mundobasketa u Kini.

Turnir u basketu 3x3 organizovali su KK Plejmejker, KK ABBA i KK Radnički, uz pomoć i podršku SKC-a i Gradske opštine Obrenovac. Nagradni fond turnira omogućila je kompanija "Elektroprivreda Srbije", a najboljima su uručeni pehari i novčane nagrade.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE