Obrenovac, 18.01.2018

Besplatna škola košarke 'Marina Maljković'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 26.09.2017.
Pre ne┼íto vi┼íe od sedam meseci, u Obrenovcu je osnovana besplatna ┼íkola ko┼íarke za devoj─Źice

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

Pokret za ┼żensku košarku "Marina Maljkovi─ç" do sada je ovim programom izveo na put više od 90 devoj─Źica, koje su dva puta nedeljno trenirale u sali SKC-a.

"Mi sprovodimo program na više od 13 lokacija u Beogradu i Srbiji. Moram da priznam da je ova sala najbolje mesto za treninge. Naš osnovni cilj je promocija sporta i da devoj─Źicama pru┼żimo mogu─çnost da se bave košarkom, " rekao je Ilija Kova─Źi─ç, koordinator Pokreta za ┼żensku košarku "Marina Maljkovi─ç".

Mlade nade ovog sporta su od samog po─Źetka imale priliku da rade sa iskusnim košarkaškim trenerima. Veliko interesovanje za besplatnu školu košarke omogu─çilo je da u Obrenovcu, posle mnogo godina, bude oformljena ┼żenska košarkaška selekcija, koja ─çe se takmi─Źiti u okviru KK "Radni─Źki".

Za devoj─Źice uzrasta od 13 i 14 godina kadetska regionalna liga po─Źinje polovinom februara.

"Imamo zaista sjajne uslove. U zimskom periodu ─çemo imati i toplu halu. Ovaj program ─çe se sigurno nastaviti, jer nam je cilj da vratimo ┼żensku košarku na nivo koji zaslu┼żuje. Te devoj─Źice ─çe svakako imati šansu u svim obrenova─Źkim klubovima, a kroz ove besplatne treninge pru┼żena im je mogu─çnost da napreduju i rade na sebi, " isti─Źe Miloš Stankovi─ç, ─Źlan Ve─ça GO Obrenovac.

Za mlade obrenova─Źke košarkaše sezona po─Źinje 1. oktobra, kada se o─Źekuje po─Źetak turnira "Obrenovac 2017".

Iz Gradske opštine Obrenovac podse─çaju sve klubove da uvek mogu predstaviti svoje programe, za koje ─çe biti obezbe─Ĺena sredstva. Treninzi besplatne škole košarke "Marina Maljkovi─ç" odr┼żavaju se subotom i nedeljom, u terminu od 9 do 10 ─Źasova, kada sve zainteresovane devoj─Źice mogu do─çi i postati deo ovog programa.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE