Obrenovac, 20.05.2019

Borila─Źki spektakl 'COMBAT NIGHT' u Obrenovcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 02.06.2018.
ÔÇťCombat night ÔÇŁ je svakako jedan od najve─çih sportskih doga─Ĺaja u Srbiji, a na ovoj sportskoj manifestaciji gledaoci┬á ─çe imati prilike da u┼żivaju u me─Źevima vi┼íestrukih ┼íampiona.

Foto: lokalnenovine.rs


´╗┐

U nedelju 10. juna sa po─Źetkom u 19 ─Źasova u sportskoj hali SKC Obrenovac bi─çe odr┼żan borila─Źki spektakl  “Combat night ” - Memorijal Luka Baštinac. “Combat night ” je svakako jedan od najve─çih sportskih doga─Ĺaja u Srbiji, a na ovoj sportskoj manifestaciji gledaoci  ─çe imati prilike da u┼żivaju u me─Źevima višestrukih šampiona.

Memorijal nosi ime po Luki Baštincu, jednom od pionira borila─Źkih sportova u Srbiji, sudiji u savateu, kik boksu, velikom ─Źoveku i sportisti koji je bio dosta vezan za Obrenovac i za obrenova─Źke borila─Źke klubove.

"Ovaj doga─Ĺaj ─çe ove godine biti kruna svih borila─Źkih dešavanja u Obrenovcu, s obzirom da Obrenovac jeste grad sporta, ali i grad borila─Źkih sportova jer imamo šampione u mnogim borila─Źkim sportovima,kao što su karate, kik boks, savate, rvanje, d┼żudo. To su uslovno re─Źeno mali sportovi koji nam donose medalje u svetu i kod nas. Na “Combat night ” - Memorijalu Luka Baštinac ima─çemo ozbiljne me─Źeve u kik boksu, savateu, brazilskoj d┼żiud┼żici. Naši gledaoci pamte kako je Obrenovac pravio te velike sportske doga─Ĺaje vezane za borila─Źke veštine i ovim putem pozivam sve gledaoce da do─Ĺu 10. juna, budu naši gosti i da vide kako to majstori borila─Źkih veština rade." - rekao je direktor SKC Obrenovac, Ivan Jegorovi─ç.

Specijalni gosti na “Combat night ” - Memorijalu Luka Baštinac bi─çe THCF, naš poznati rep bend, koji ─çe biti i voditelji programa tako da se pored revije borila─Źkih veština o─Źekuje i dobar muzi─Źko scenski nastup.

Organizatori ovog doga─Ĺaja su Unija sportista Obrenovac, Savate savez Beograda i Gradska opština Obrenovac.

Ulaz za ovu sportsku manifestaciju je besplatan.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE