Obrenovac, 17.06.2019

BRODARAC 2018: Dragićević proglašen za najboljeg golmana


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 13.12.2018.
Mladi golman još jednom je pokazao klasu.

Foto: lokalnenovine.rs
Omladinski reprezentativac Srbije Mihailo Dragićević, golman Fk Brodarac, proglašen je za najboljeg golmana na turniru "Brodarac 2018". Četvrti po redu turnir ostaće Dragićeviću u lepom sećanju, njegov Brodarac je u finalnom susretu savladao Partizan rezultatom - 3:0.

Mladi golman posebno se istakao u polufinalu, odbranio je četiri jedanaesterca u penal seriji protiv Voždovca. Dragićević je za naš portal rekao nešto o samom turniru:

- Turnir je veoma kvalitetan,pun talenata što se moglo videti i kroz same utakmice. Prikazano je dosta borbe i želje za pobedom i za novim dokazivanjem. Služio nam je i da steknemo nova iskustva igrajući takmičarske utakmice. Dosta dobrih ekipa je bilo na turniru, nisu to bili prvi sastavi ali video se odličan fudbal. Nas je od prve utakmice krasila energija,zajedništvo i karakter, nismo davali da nas niko ugrozi i bili smo kao jedno, što govori i činjenica da nismo izgubili nijednu utakmicu i da smo primili samo 3 gola u regularnom delu turnira. Zahvalan sam celoj ekipi,stručnom štabu, svim organizatorima i protivnicima što su doprineli da turnir "Brodarac 2018" bude jedan od kvalitetnijih u našoj zemlji.

Dobre partije nisu ostale neprimećene, otkrio nam je Dragićević planove za budućnost:

- Što se moje budućnosti tiče,ne razmišljam mnogo.Trudim se da radim sve jače iz dana u dan i da idem korak po korak. Sve je ovo iza nas,idemo u nove pobede i svaki dan je novo dokazivanje. Nadam se da će jednog dana sav trud i rad da se isplati, ali kao sto rekoh nigde ne zurim, strpljenje je veoma važno.

Našem Obrenovčaninu želimo puno sreće u karijeri i da sledeći tekst bude o transferu u neki od najvećih svetskih klubova.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE