Obrenovac, 06.07.2020

ODRŽANA ŠKOLSKA OLIMPIJADA


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 23.04.2019.
U hali sportova Sportsko-kulturnog centra 'Obrenovac' održana je Školska olimpijada

Foto:lokalnenovine.rs




Učenici prva tri razreda iz svih obrenovačkih osnovnih škola pokazali su svoje umeće i takmičili se u raznim sportskim disciplinama. Manifestaciju su organizovali Gradska opština Obrenovac i Sportski Savez Obrenovac, sa ciljem promocije zdravog života, sportskog duha, druženja i pravilnog psihofizičkog razvoja dece.

Miloš Stanković, član Veća Gradske opštine Obrenovac, istakao je važnost bavljenja sportom od malih nogu.

"Najponosniji smo što se školski sport razvija na dinamičan i kvalitetan način u Obrenovcu. U prilog tome govori učešće svih škola i preko 400 učenika u ovom takmičenju. Deca su se veoma naporno spremala za takmičenje skoro tri meseca i danas će pokazati sve što su savladali na nastavi fizičke kulture", rekao je Stanković.

On je izrazio posebno zadovoljstvo zbog toga što napokon i deca grabovačke škole u svojoj fiskulturnoj sali imaju adekvatne uslove za održavanje nastave fizičke kulture.

Predsdnik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković prisustvovao je današnjoj manifestaciji i napomenuo da su ovakva takmičenja i bavljenje sportom osnov zdrave nacije i budućnosti.

"Deca koja nisu u programu ”Eko dinar” na ovakvoj manifestaciji imaju priliku da se sretnu sa trenerima i upoznaju sa sportovima kojima bi mogli besplatno da se bave", kazao je Čučković.

U sportskoj hali će se 14. i 15. maja održati i olimpijada predškolaca.





Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE