Obrenovac, 07.08.2020

Škola fudbala 'Deluks' organizovala novogodišnju žurku za svoje članove


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 29.12.2017.
Mališani su uživali u majstorijama svojih roditelja, koji su prikazali sjajan fudbal a sve je na kraju završeno zajedničkom proslavom u sklopu balona.

Foto: Å F DELUKS
Škola fudbala "Deluks" organizovala je novogodišnju žurku za svoju decu, ovoga puta vredni sportski radnici iz škole fudbala omogućili su roditeljima da u prelepom balonu pokažu deci svoje umeće sa loptom. Uz velike ovacije mališana prvo su na teren izašle mame, koje su prikazale izuzetno zanimljivu utakmicu u kojoj na kraju nije bilo pobednika.

Nakon mama na teren su izašli treneri i tate, zbog velikog interesovanja napravljene su čak četiri ekipe, sve je proteklo u najboljem redu a deca su sa strane uživala i sa velikom pažnjom posmatrala svaki potez svojih roditelja i trenera. Posle odigranih utakmica svi zajedno su prešli u restoran u sklopu balona gde su nastavili proslavu. Škola fudbala "Deluks" svoje članove šalje na kratku pauzu a rad se nastavlja odmah nakon praznika.

Svakako treba spomenuti da je ŠF "Deluks" najmladja škola u našem gradu i da je za kratko vreme prikupila veliki broj simpatija kod mališana, jedna lepa sportska priča koja će nadamo se izbaciti nekog novog Djurdjevića, Matića, Djuričića...

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE