Obrenovac, 22.10.2019

PETI MEMORIJALNI TURNIR 'DUÅ AN KOLAÅ INAC'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 05.06.2018
Predsednik Komisije za sport, Miloš Stanković, pohvalio je dobru organizaciju od strane Fudbalskog saveza Obrenovca i zahvalio se mnogobrojnim sponzorima koji su pomogli ovu manifestaciju.

Foto:lokalnenovine.rs
Na "Maloj Rabi" u Obrenovcu u ponedeljak je počeo peti memorijalni turnir u malom fudbalu "Dušan Kolašinac". Jedan od najkvalitetnijih turnira u malom fudbalu u Srbiji, ali i na Balkanu, V memorijal "Dušan Kolašinac" u organizaciji FSO Obrenovac, GO Obrenovac i Kluba Malog Fudbala Palež okupio je brojne ekipe iz regiona koje će se boriti za vrednu nagradu! Nagradni fond iznosi 400.000 dinara.

Memorijal je posvećen velikom čoveku, sportskom novinaru i ljubitelju fudbala Dušanu Kolašincu.

Turnir je otvorio fudbaler Olimpijakosa na pozajmici u Partizanu, prvak sveta sa reprezentacijom do 20 godina, Saša Zdjelar.

Prvu utakmicu na turniru odigrali su KMF Palež i JKP Vodovod. 

Svako veče  od 19 časova nastupaju mlađe kategorije, ukupno ima 27 prijavljenih ekipa, a ono što raduje organizatore je to što je interesovanje seniorskih ekipa ove godine veliko, pa će tako Obrenovčani, ali i svi ljubitelji malog fudbala, u večernjim časovima moći da uživaju u majstorijama 24 seniorske ekipe. Turnir će trajati četrnaest dana.

Predsednik Komisije za sport, Miloš Stanković, pohvalio je dobru organizaciju od strane Fudbalskog saveza Obrenovca i zahvalio se mnogobrojnim sponzorima koji su pomogli ovu manifestaciju.

"Veliki broj ekipa, nadamo se izuzetnom kvalitetu fudbala, nadamo se lepom vremenu i ono što smo uspeli da stvorimo u jako kratkom vremenu je jedan respekt koji ovaj turnir ima, veliki nagradni fond i veliki broj ekipa sa strane. To pokazuje da je ovaj turnir sigurno među pet najjačih turnira u Srbiji i trudićemo se da sledeće godine i veći broj ekipa uzme učešÄ‡e od tog broja dvadeset četiri." - rekao je Miloš Stanković.

Turnir je poznat po velikom broju gledalaca, pa nema sumnje da će Obrenovčani i ove godine iskoristiti priliku da uživaju u dobrom fudbalu na „Maloj Rabi“.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE