Obrenovac, 20.06.2019

Počele Dečje olimpijske igre u SKC-u


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 17.05.2018.
Sportski spektakl u režiji najmlađih Obrenovčana

Foto:lokalnenovine.rs
U sportskoj hali Sportsko-kulturnog centra „Obrenovac“, a u organizaciji opštine Obrenovac i predškolske ustanove ”Perka Vićentijević, juče su počele Dečje olimpijske igre. Prvi dan je protekao u znaku defilea učesnika, ali i sportskim igrama i plesu.

Deca iz pet vrtića takmiče se u štafetnim igrama, a cilj akcije je da se obnove prave dečje igre, ukaže na zdrav način života, razvija sportski duh, bori protiv otuđenja, podstiče druženje i pravilan psihofizički razvoj dece.

Manifestacija kojoj se već pripisuje tradicionalni karakter traje tri dana, a do zatvaranja igara učešće će uzeti više od 450 mališana.

Direktor predškolske ustanove ”Perka Vićentijević” Miloš Desančić svečano je otvorio manifestaciju i tom prilikom pozdravio goste i poželeo puno uspeha mališanima na takmičenju.

Član Veća Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanković podsetio je da je ovo petnaesti put kako se organizuje manifestacija ,,Dečje olimpijske igre”. On je naglasio da će se tradicija organizovanja ovakvih igara nastaviti i u narednom periodu pošto ovakav vid igre i rekreacije razvija sportski duh najmlađih Obrenovčana.

Takmičenje "Dečje olimpijske igre" jeste veoma značajna manifestacija za decu širom Gradske opštine Obrenovac.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE