Obrenovac, 19.10.2021

Potpisani ugovori za 'Eko dinar' (FOTO,VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 24.01.2018
Program 'Eko dinar' je doprineo omasovljenje sportskih aktivnosti u Obrenovcu

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

Danas su u Sportsko kulturnom centru "Obrenovac" potpisani ugovori sa sportskim klubovima koji su uklju─Źeni u program "Eko dinar". Program obuhvata pla─çene ─Źlanarine za svu decu uzrasta od 10 do 18 godina koja se nalaze u takmi─Źarskom procesu, a program u potpunosti finansira opština Obrenovac.

Predsednik komisije za sport Miloš Stankovi─ç rekao je da u programu "Eko dinar" ima preko 2400 dece, taj program zauzima i konzumira 45 klubova na teritoriji Gradske opštine Obrenovac i to je program koji je apsolutno podigao obrenova─Źki sport na jedan maksimalan nivo.   

Miloš Mladenovi─ç iz fudbalskog kluba Jedinstvo Dren o programu Eko dinar rekao je slede─çe:

"Ovaj program nama zna─Źi prosto opstanak kluba i rad sa mladjim kategorijama. Ovo je ve─ç peta godina kako naša Gradska opština finansira klubove pomo─çu projekta Eko dinar i mi smo pre pet godina kad smo osnovali školu fudbala krenuli i sada ve─ç u Dren dolaze ekipe popu Zemuna Rada i to je najbolji primer ovog projekta koliko on zna─Źi klubovima i koliko zna─Źi u radu sa mladjim kategorijama."

Predsednik Kajak-kanu kluba Zabre┼żje Lila Obadi─ç pohvalio je program Eko dinar:

"Eko dinar je od velikog zna─Źaja za Kajak klub, da li je to dovoljno za organizaciju u potpunosti Kajak kluba naravno da nije, klub u ovom trenutku ima šest reprezentativaca i mi uz pomo─ç Eko dinara mo┼żemo da im omogu─çimo pripreme, od tih šest reprezentativaca o─Źekujemo da bar neko bude na Olimpijskim igrama i to je sigurno veliki pomak za naš klub. Ponvaljam, Eko dinar je od velikog zna─Źaja za organizaciju svakog sporta. 

Realizacija programa "Eko dinar" zapo─Źeta je krajem 2012.godine i ve─ç punih šest godina više od 15000 dece imalo je priliku da se besplatno bavi sportom.  

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE