Obrenovac, 20.05.2019

Fitness park Obrenovac 2018(FOTO,VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 03.06.2018.
Projekat je osmišljen kao niz časova besplatne rekreacije na otvorenom, u periodu od 12-24. juna 2018, u parku kod Gerontološkog centra u Obrenovcu. Treninzi će se održavati u navedenom periodu utorkom, četvrtkom i nedeljom od 18h.

Foto:lokalnenovine.rs
Ove godine, po prvi put u našem gradu, organizuje se projekat „Fitness park Obrenovac 2018“. Projekat je osmišljen kao niz časova besplatne rekreacije na otvorenom, u periodu od 12-24. juna 2018, u parku kod Gerontološkog centra u Obrenovcu. Organizatori projekta su Gradska opština Obrenovac i Sportski savez Obrenovca u saradnji sa Fitnes studijom Fokus.

Treninzi će se održavati u navedenom periodu utorkom, četvrtkom i nedeljom od 18h. Svi naši sugradjani mogu da se pridruže vežbanju na otvorenom, bez obzira na uzrast i pol, a sve što vam je potrebno jesu flašica vode, patike i peškir.

Treninge će voditi Milica Lukić, licencirani fitnes instruktor.

Fitnes studio Fokus je već pet godina mesto gde Obrenovcani vežbaju kako bi se osećali bolje, živeli zdravije i izgledali lepše. Različiti grupni fitnes programi (Aerobik, Pilates, Zumba Fitness, Funkcionalni treninzi, Dance fitness za decu), kao i personalni treninzi, deo su ponude ovog fitnes studija. Sve navedeno prate i usluge nutricioniste, jer je pravilna ishrana neizostavan deo svakog programa vežbanja.

Fitnes studio Fokus se nalazi u ulici Vojvode Mišića 177, a sve dodatne informacije o radu studija možete dobiti na tel: 064/2442-608, kao i na facebook stranici @fitnesstudiofokus.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE