Obrenovac, 15.02.2019

Napreduju radovi na terenu FK „Rojkovac”(VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 02.02.2018.
Najmladji, ali najbrojniji...

Foto:lokalnenovine.rs
FK "Rojkovac" osnovan je u junu 2016. godine. Treći su na tabeli opštinske lige, imaju najbrojniju publiku, a uskoro će dobiti i svoj teren.

Na livadi izmedju naselja Rojkovac i Sava, poravnana je zemlja i postavljena ograda.

„Prošli put kada smo se ovde našli, ovo je bila jedna livada na kojoj nije bilo ništa, a danas već možemo videti prve obrise fudbalskog terena. Zahvalio bih se našem komšiji Miroslavu Čučkoviću i njegom saradnicima za obećanje koje su ispunili i zbog toga što se svakim danom sve više zalažu da ovaj teren bude zaista dobar, i da bude jedan sportski objekat kojim će se ponositi Rojkovac, i ceo Obrenovac.“ – rekao je predsednik ovog kluba, Miloš Stefanović.

Doprinos ovom terenu će se uskoro videti i sa strane drugih obrenovačkih klubova, a prvi koji su dokazali da „rivalstvo ne kvari drugarstvo“ su čelni ljudi FK „Radnički“.

Prema rečima predsednika FK „Radnički“, Dragana Blažića izuzetno je bitno pomoći da najmadji fudbalski klub, vrlo uspešan, sa preko 1000 navijača, stigne i do Srpske lige, a počelo se sa stativama...

„Na svemu što su uradili za ovo kratko vreme, ja im čestitam, i mi čemo im pomoći sa novim golovima, odnosno stativama sa FK „Radnički“. Nadam se da će im biti srećne, dajemo im golove za Srpsku ligu, a oni sami neka se izbore rezultatima da do tamo stignu.“ – dodao je Blažić.

Gradska opština Obrenovac pruža punu podršku razvoju svih sportskih klubova.

„U pethodnom periodu izmeštena je staza koja se nalazila na sredini ovog terena, kako meštani Rojkovca i naselja Sava ne bi imali problem, tu smo postavili sistem javne rasvete. Trenutno radimo na ogradjivanju terena, nakon toga stižu golovi koji su donacija FK „Radnički“, zatim će biti zasadjena trava i u narednom periodu očekujemo da će se ovde igrati jedan kvalitetak fudbal.“ – rekao je Uroš Miričić iz kabineta predsednika GO Obrenovac.

Razvoj sporta i uključivanje dece cilj je i svih članova FK „Rojkovac“, pa u toku ovih radova bez problema loptu zamene lopatom.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE