Obrenovac, 28.05.2020

Reprezentacija FSO brani titulu u Grockoj


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 08.05.2019.
Obrenovac ide u Grocku kao prošlogodišnji pobednik

Foto:lokalnenovine.rs
Grocka je ove godine domaćin 41. po redu fudbalskog turnira reprezentacija prigradskih opština. Za svoje reprezantacije na ovom turniru mogu da nastupe samo fudbaleri registrovani za klubove koji se takmiče u opštinskim ligama. Turnir će se odigrati 25. i 26. maja 2019. godine, a učestvovaće reprezentacije Mladenovca, Lazarevca, Grocke, Barajeva, Sopota i Obrenovca. Utakmice će se igrati na terenima FK "Dunavac" Grocka i FK „Vinča“ Vinča.

Danas je u zgradi opštine Grocka održan sastanak i žreb, a delegaciju FSO činili su Branko Bezarević i Đurica Karlaš. Čast da izvlači grupe dobio je naš predsednik Branko Bezarević i može se reći da je bio srećne ruke. Bezarević je u grupu "A" stavio domaćina Grocku, Mladenovac i Lazarevac, dok je u grupu "B" smestio Obrenovac, Barajevo i Sopot. Grupa "A" utakmice igra na terenu Dunavca, a grupa "B" na terenu u Vinči. Utakmice prvog dana počinju u 15:00h.

Pobedniku turnira pripada prelazni pehar FSB i pehar od strane domaćina kao i svim ostalim ekipama po plasmanu. Treneri reprezentacije FSO biće ove godine na slatkim mukama, spisak igrača koji će predstavljati svoj grad biće objavljen u narednim danima.


Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE