Obrenovac, 20.10.2018

Fudbalski savez Obrenovca privremeno obustavlja lige


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 17.10.2017
Jednoglasnom odlukom svih klubova.
Na zboru klubova koji je večeras održan u Domu kulture, FSO na čelu sa svojim klubovima doneo je jednoglasnu odliku da se sva takmičenja u okviru FSO prekinu do donošenja uredbe gde se u privatnom obezbedjenju izuzima amaterski sport.

Povod za okupljanje svih klubova izazvala je tačka 82. Zakona o privatnom obezbedjenju koja se direktno odnosi na amaterski sport, a koja podrazumeva angažovanje redara sa licencom i dodatni finansijski izdatak koji klubovi nisu u stanju da iznesu. U Fudbalskom savezu kažu da su od strane P.S Obrenovac obavešteni o sprovodjenju zakona , a za svako kršenje ovakve odredbe propisne su ozbiljne finansijske kazne koje bi klubove bukvalno ugasile. Zajedničko mišljenje da niko nema nameru da amaterski sport ovim zakonom ugasi ali je definitivno došlo do katastrofanog previda zbog čega je dalji nastavak takmičenja nemoguć.

Fudbalski savez Obrenovca je non stop u kontaktu sa ostalim savezima koji su večeras doneli istu odluku a medju njima su FS Lazarevac, FS Sopot, FS Mladenovac, FS Grocka, FS Barajevo a za sutra u 12:00h zakazan je hitan sastanak u prostorijama FSB. 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE