Obrenovac, 23.04.2019

Humanitarni turnir tekvondo kluba „Grmeč“


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 23.02.2018.
Sportisti iz Obrenovca i Beograda sastaju se zbog male Nikoline

Foto:Printscreen
Predstojećeg vikenda sportisti će osim svojih veština, pokazati i humanost na delu. Naime, tekvondo klub „Grmeč“ organizovaće humanitarni turnir za pomoć maloj Nikolini Kotić, oboleloj od leukemije. Sva sredstva koja budu prikupljena na ovoj sportskoj manifestaciji biće u najkraćem roku dostavljena porodici Kotić, kako bi devojčica u budućnosti imala adekvatno i uspešno lečenje.

Za brzo ozdravljenje male Nikoline boriće se zajedničkim snagama takmičari iz Obrenovca, ali i iz beogradskih tekvondo klubova.

„Na ovom humanitarnom takmičenju učestvovaće više klubova. Pored naših takmičara, tu će biti i takmičari tekvondo kluba „Banjica“, „Taurunum“ iz Zemuna, „Kvon“ iz Batajnice. Osim njih, značajan je i dolazak tekvondo kluba „Beograd“, koji će takođe učestvovati na ovom turniru. Ovom prilikom bih zamiolio sve ljude dobre volje da dođu na takmičenje i daju neki svoj prihod“, rekao je Luka Trninić, trener tekvondo kluba „Grmeč“.

Turnir će se održati u nedelju, 25. februara, sa početkom u 10 časova u sportskoj sali Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE