Obrenovac, 04.08.2020

Obrenovčanka Jelena Milivojčević osvojila zlato na 18. Mediteranskim igrama u Taragoni


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 24.06.2018.
Prvo zlato našoj državi na 18. Mediteranskim igrama u Taragoni donela je Jelena Milivojčević iz Obrenovca u karateu, u kategoriji do 50 kg pobedom nad Aišom Sajah iz Maroka.

Foto: KK MLADENOVAC
Prvo zlato našoj državi na 18. Mediteranskim igrama koje se održavaju u španskom gradu Taragona u periodu od 22. juna do 1. jula,  donela je Jelena Milivojčević iz Obrenovca u karateu, u kategoriji do 50 kg pobedom nad Aišom Sajah iz Maroka.

Jelena Milivojčević počela je da trenira u obrenovačkom KK "Palež", zatim je karijeru nastavila u KK "Rakovica", a potom je prešla u Karate klub Mladenovac gde i danas trenira. Karatistkinja Jelena Milivojčević nastupala je za sve selekcije reprezentacije Srbije i može da se pohvali velikim brojem medalja.

Olimpijski komitet Srbije Jelenu Milivojčević je prošle godine svrstao u grupu od 72 kategorisana takmičara kao potencijalnog učesnika Olimpijskih igara u Tokiju 2020.

Tim Srbije na 18. Mediteranskim igrama čini 139 sportista koji će nastupiti u 27 sportova tokom 10 dana takmičenja na 16 lokacija u Taragoni i okolini.

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE