Obrenovac, 18.10.2021

Ivan Kaličanin zadužio dres Zvezde iz Konatica


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 29.12.2020.
Pored Kaličanina dres Zvezda na proleće nosiće Rajković i Aleksić.

Foto: lokalnenovine.rs


Fudbaleri Zvezde iz Konatica završili su prvi deo sezone na liderskoj poziciji i tako potvrdili epitet najkvalitetnije ekipe. Vredna uprava kluba sklapa mozaik za drugi deo sezone, a već je dogovorena saradnja sa nekoliko kvalitetnih fudbalera koji će imati značajnu ulogu. Bomba u liku Ivana Kaličanina odjeknula je jako, fudbaler bogate karijere predstavljaće udarnu iglu u nastavku prvenstva. Treba spomenuti da je pre par sezona dres Zvezde nosio i Ivanov rođeni brat, majstor fudbala Bojan Kaličanin.

Dres Zvezde pored već pomenutog Kaličanina zadužili su defanzivac Rajković Bojan i povratnik, golman Aleksić Bojan. Za sada nijedan igrač nije napustio klub, što je samo po sebi uspeh.

"Polusezona koja je iza nas protekla je odlično, zauzeli smo prvu poziciju bez poraza. Ambicije kluba su da se plasiramo u Beogradsku zonu i siguran sam da ćemo ove sezone to i uspeti. Igrački kadar smo znatno osnažili, a opet kažem, sve sa ciljem da sledeće godine igramo Beogradsku zonu. Što se tiče infrastrukture uradili smo novu zgradu, sa prelepim svlačionicama. U planu je takođe da se glavni teren dovede u što bolje stanje i da se uradi jedan pomoćni teren koji će značiti kako prvom timu, tako i našim mališanima koji to zaslužuju" - rekao je Marko Babić, predsednik Zvezde iz Konatica.

Verovatno se uprava kluba ovde neće zaustaviti, tako da se u narednim danima možda aktivira još neka "bomba".


Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE