Obrenovac, 07.07.2020

Uspeh Kajak kanu kluba 'Zabrežje' na Đurđevdanskoj regati i prvenstvu Beograda


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 14.05.2019.
Pioniri Alimpić i Dubaić osvojili zlatne medalje u četvercu i jednosedima.

Foto:lokalnenovine.rs
Tradicionalna Đurđevdanska regata i prvenstvo Beograda održano je u nedelju na Adi Ciganliji. Kajakaši i kanuisti Zabrežja osvojili su ukupno 25 medalja. Takmičari koji su učestvovali od najmlađih pa sve do najstarijih seniora predstavljali su jednu od najbrojnih ekipa, ukupno 36 takmičara.

Pioniri Alimpić Nemanja i Dubaić Lazar predvodili su mušku pionirsku ekipu do zlatne medalje u četvercu i jednosedima. Pionirka Milica Djurić osvojila je šest medalja i izveslala najviše trka. Ponovo je dominantan bio Dušan Miloševic koji se okitio sa tri medalje. Prvo mesto među ženama kanuistkinjama osvojila je Tijana Arsić, tako da je trener Aleksandar Jevtić bio izuzetno ponosan na sve svoje takmičare.

Sledeće nedelje reprezentacija Beograda odlazi u Zagreb na medjunarodno takmičenje. KKK Zabrežje ima četiri učesnika, a to su juniori Todorović Andreja i Milošević Dušan, kao i pioniri, buduće nade Obrenovačkog kajaka, Alimpić Nemanja i Lazar Dubaić. Trener Jevtić predvodiće stručni štab u Zagrebu i to će biti jedno veliko iskustvo za mlade takmičare.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE