Obrenovac, 20.05.2019

Kajakaši Zabrežja izborili plasman za evropsko prvenstvo i olimpijske nade


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 31.05.2018.
 Na jezeru Tikvara u Bačkoj Palanci održano je takmičenje za reprezentaciju Srbije. Sportski grad Obrenovac predstavljali su kajakaši i kanuisti Zabrežja.

Foto: lokalnenovine.rs
 Na jezeru Tikvara u Bačkoj Palanci održano je takmičenje za reprezentaciju Srbije. Sportski grad Obrenovac predstavljali su kajakaši i kanuisti Zabrežja.

Senior Goran Cvizanović bio je prvi u trci na 200 metara i izborio učešÄ‡e na evropskom prvenstvu u Beogradu pocetkom juna. Kanuista Dušan Milošević osvojio je dva prva mesta u trkama na 200 i 500 metara. Dušan Milošević je izborio je normu za olimpijske nade koje se održavaju u septembru u Račicama. Tijana Arsić takodje je bila dva puta prva na 200 i 500 metara i izborila takmičenje na olimpijskim nadama. Očekuje se da i  Željana Petrović  izbori normu za olimpijske nade.

Svi takmičari Kajak kanu kluba "Zabrežje"su trenutno na pripremama u Rumi na jezedu Borkovac. Ostatak ekipe vredno trenira na Savi kod kajak kluba.

Iz Kajak kanu kluba "Zabrežje" kažu da ih narednih meseci očekuju takmičenja svake nedelje i ovom prilikom najavljuju Vidovdansku regatu koja će se odrzati 30.juna 2018.godine na Zabrežju kod kajak kluba.

Reprezentativci Zabrežja krenuli su put evropskih osvajanja jer je Obrenovac grad sporta.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE