Obrenovac, 24.10.2018

U KKK „Zabrežje“ stigla donacija Kajakaškog saveza Beograda


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 09.11.2017.
Posle uspeha i zapaženih rezultata na brojnim takmičenjima, u Kajak kanu klub „Zabrežje“ stigla je nagrada

Foto:Printscreen
Slaviša Stajević, sekretar Kajakaškog saveza Beograda, posetio je klub i mladim sportistima poklonio mini kajak dvosed.

„Svi beogradski klubovi dobili su od Kajakaškog saveza Boegrada po jedan mini kajak dvosed, a u narednih 15 do 20 dana biće po jedan mini kajak jednosed, čamci namenjeni deci do 13 godina, odnosno školi kajaka, pošto vidimo da KKK „Zabrežje“ ima baš veliki broj dece. Praktično je vodeću klub u Beogradu što se tiče mlađih kategorija,“ rekao je Stajević.

On je iskoristio priliku da pohvali mlade kajakaše i istakao da će se i u narednom periodu voditi računa o uslovima za treniranje i napredak svih članova kluba.

„KKK „Zabrežje“ je u poslednje dve godine praktično na svim takmičenjima ulazio u najuži krug kanditata za osvajanje prvog mesta. Posebno bih istakao mlađe kategorije. Naš prioritet je njihov razvoj, širenje baze, da bi iz određenog kvantiteta izvukli i kvalitet i neke buduće svetske šampione, osvajače medalja sa Olimpijskih igara,“ dodao je Slaviša Stajević.

Iz Kajakaškog saveza Beograda kažu da se velika pažnja poklanja motivaciji dece, kako bi što veći broj njih počeo da se bavi ovim sportom.

Petar Belić, član Upravnog odbora Kajakaškog saveza Beograda

„Mi imamo jednu lepu manifestaciju kada su Dani kajaka, gde najmlađim kategorijama dodeljujemo pehare za ostvarene rezultate tokom čitave godine. Takođe, treba da kažemo da Kajakaški savez Beograda organizuje pripreme, koje su najmlađe kategorije zaslužile svojim radom i zalaganjem. Kao predstavnik ovog kluba u savezu, istakao bih da smo jedan od vodećih klubova na teritoriji Beograda, što pokazuju i rezultati, a i broj dece na treningu,“ navodi Petar Belić, član Upravnog odbora Kajakaškog saveza Beograda.

Predsednik KKK „Zabrežje“ Dragoslav Obadić izrazio je zahvalnost zbog donacije Kajakaškog saveza i pozvao mlade da postanu deo jednog uspešnog kluba.

„Veliki broj dece trenira na Zabrežju. Za mlađe kategorije treninzi su utorkom, četvrtkom, subotom i nedeljom, pri čemu je subota dan za trening na bazenima. Ovom prilikom želim da pozovem decu da dođu i da naglasim da u zimskom periodu imamo mogućnost korišćenja teretane,“ kazao je Obadić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE